POZNATA PEVAČICA PROGOVORILA O NEPRAVDI PREMA STARIJIMA ŽENAMA: Ono što je rekla će se dugo PAMTITI
Nina Badrić, Foto: Dragana Udovičić

otvorila dušu

POZNATA PEVAČICA PROGOVORILA O NEPRAVDI PREMA STARIJIMA ŽENAMA: Ono što je rekla će se dugo PAMTITI

"Ogroman je presing na žene da moraju biti jako lepe, jako savršene, jako sve iste, sve slične i da je to onda jedan prototip prave žene" rekla je Nina

Objavljeno:

Nina Badrić prokomentirala je današnje standarde lepote, a kako je istakla, smatra da se današnje devojke operišu samo kako bi izgledale lepo na Instagramu.

- Ogroman je presing na žene da moraju biti jako lepe, jako savršene, jako sve iste, sve slične i da je to onda jedan prototip prave žene - kazala je Nina za In magazin.

- Danas te svet traži da budeš instagramski popeglan i zapravo se mnoge cure operišu da bi bile lepe na Instagramu. Samo, ne znam koliko ljudi shvataju da Instagram nije real life, nego je to nešto gde svi možemo lagati, svi možemo muljati - objasnila je Badrićeva.

Nina Badrić progovorila o nepravdi prema starijim ženama
Nina Badrić progovorila o nepravdi prema starijim ženamafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ističe - muškarcima je lakše.

- Žena što je starija to je otpisanija, muškarac što je stariji, on je šarmantiji, makar bio debeo, zapušten, prljav, imao trbušinu do zuba, njemu će uvek reći "on je boemski šarmantan". A, nema veze što smrdi na kilometre! A nama ženama će svaku boru isticati pa prvi komentar će biti "ma vidi ovu što se raspala" - iskreno je rekla Nina za Telegraf.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.