EVA RAS PLANETARNO POPULARNA! Družila se sa MADONOM i dopisivala sa DEJVIDOM BEKAMOM, a zbog ovoga SRBI BESNE
Eva Ras, Foto: Dragan Kadić

VESELO

EVA RAS PLANETARNO POPULARNA! Družila se sa MADONOM i dopisivala sa DEJVIDOM BEKAMOM, a zbog ovoga SRBI BESNE

Glumica je imala mnogo intereasntnih susreta o kojima malo znamo

Objavljeno:

Glumica Eva Ras se nedavno našla u središtu interesovanja javnosti zbog prepričavanja dva susreta u liftu jednog hotela sa američkom pop pevačicom Madonom, a mnogi su zaboravili da je svojevremeno tvrdila da se dopisuje sa američkim glumcem Čarlijem Šinom i britanskim fudbalerom Dejvidom Bekamom.

- Ja pratim sport i znam njenog muža i nju, Viktoriju i Dejvida Bekama. Prosto su mi dragi. A kada sam videla da me ona prati na Tviteru, to me je potpuno iznenadilo.

- To što me prate, koliko god da su lažnjaci, ja dobijam njihove izjave ovde, kao i oni. Juče, kada sam objavila kako će se zvati moja knjiga na engleskom jeziku, sada da li je to Viktorija Bekam ili ne, ona je odgovorila na to- ispričala je pre nekoliko godina Eva za Exkluziv.

Pisala je Dejvidu Bekamu
Pisala je Dejvidu Bekamufoto: Zorana Jevtić

- Svejedno ko je to, ljubazno je. To što je Viktorija prilikom jednog televizijskog gostovanja rekla da ne zna ko je Novak Đoković mogu da objasnim vrlo lako. Novak Đoković je planetarna zvezda. Ipak, i Viktorija Bekam je planetarna zvezda, ali u nekim manje atraktivnim poljima, te nije htela da zna za njega - dodala je tada Rasova.

- Čak i da je mene negde pronašla, ja sam za nju bezopasna, ja sam za nju nula. Ja sam Čarliju Šinu pisala da mnogo volim seriju "Dva i po muškarca", da je on prosto čovek ovog vremena, jer mi se nije dopao čak ni u filmu "Vol Strit". Nigde nije dobar glumac osim u pomenutoj seriji. On je odgovorio da se slaže sa mnom, ali da je ispao dovoljno glup - zaključila je tada glumica.

O pravom imenu Eve Ras možete pročitati ovde.

Bonus video:

00:33

NJEMU NA DUŠU ŠTO JE TO SNIMIO! Eva Ras progovorila o filmu Dara uz Jasenovca: Reditelj radio po scenariju starom 30 godina!

(Espreso/Puls Online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.