SVET POLUDEO ZA NAJZGODIJOM SRPKINJOM: Isplivale INFOROMACIJE O NJOJ, mnogi će ostati FASCINIRANI kad ovo PROČITAJU
Džena Dženović, Foto: Printscreen Instagram/jennajenovich

IZNENADIĆETE SE

SVET POLUDEO ZA NAJZGODIJOM SRPKINJOM: Isplivale INFOROMACIJE O NJOJ, mnogi će ostati FASCINIRANI kad ovo PROČITAJU

Džena je bila veoma uspešna i u modelingu kojim je počela da se bavi sa 14 godina.

Objavljeno:

Džena Dženović nastavlla da snima modne kampanje, i da promoviše svoj sve glamurozniji stil. Kada je ponela nimalo zanemarljivu titulu Instagram zvezde, domaća javnost postala je još zainteresovanija za Dženu Dženović.

Šta javnost zna o ovoj Instagram zvezdi?

Rođena je u okolini Beograda, odrasla je uz tri sestre kao najmlađa u porodici, živela je u Srbiji do 1993. a onda je prvo otišla u Nemačku, pa se 1999. preselila u Ameriku.Na njenom profilu na "LinkedIn-u" piše da je želju za uspehom nasledila od roditelja, da je u školi bila veoma zainteresovana za sport, da je bila uspešan đak kao i da je završila Univerzitet u Arlingtonu u Teksasu.

Džena je bila veoma uspešna i u modelingu kojim je počela da se bavi sa 14 godina. Bila je na naslovnim stranama časopisa "Maxim", "FHM", "GQ", "CKM", "Esquire". Bila je i na naslovnoj strani srpskog izdanja magazina "Maxim", a turski "FHM" stavio ju je na listu “100 Se*iest Women in the World,” pored Anđeline Džoli i Kejt Apton.

U njenoj biografiji naglašeno je i to da je pokreula lajfstajl blog kao i da se bavila organizacijom venčanja.

Njenu atraktivnost uočili su i na sajtu "Faveable" koji ju je 2019. a onda i 2020. stavio na listu najzgodnijih žena na Instagramu na kojoj se, između ostalih, našla i manekenka Šanina Šajk. Džena je postepeno profil na Instagramu pretvorila ui modni blog na kojem se i dalje mogu videti izazovnije fotografije, među kojima preovlađuju "eksplozivni" selfiji.

Džena sa svojim pratiocima na instagramu deli i utiske sa brojnih putovanja, a popularnost na ovoj društvenoj mreži donla joj je saradnju sa brojnim brendovima. Ukratko, uspešna internet priča. Ono što se takođe može primetiti na njenom porfilu, jeste velika transformacija njenog izgleda, za samo nekoliko godina.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.