KARLEUŠA KONAČNO PROGOVORILA O STANKOVIĆU: Sve JAVNO IZNELA, ovo niste ni SLUTILI
Jelena Karleuša, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

otvoreno je govorila

KARLEUŠA KONAČNO PROGOVORILA O STANKOVIĆU: Sve JAVNO IZNELA, ovo niste ni SLUTILI

Jelena je postigla veliki uspeh svojim novim albumima, a veliku pažnju skrenula je saradnja sa Milanom Stankovićem

Objavljeno:

Na novom albumu Jelene Karleuše jedna od pesama koja je privukla najviše pažnje je balada "Ludilo", za koju je muziku komponovao Milan Stanković.

Ova informacija naišla je na opšte oduševljenje jer se sa ovom kompozicijom Milan vratio na scenu, makar i kao autor, i to nakon višegodišnje pauze i povlačenja sa estrade.

I dok Milan ne želi da se oglašava u medijima, o ovoj saradnji za Kurir je progovorila i sama JK, koja je i glavni "krivac" što publika ponovo može da uživa u Milanovoj muzici, te je najavila i duet sa njim.

- Milan se sa ovom pesmom vratio na scenu na pravi način i na velika vrata. On je za mene jedan od najtalentovanijih mladih pevača i sigurno će se duet desiti u budućnosti. Ovo je samo spoj neverovatne sličnosti u energijama i u mentalitetu i možda ludilu, kako se pesma i zove - rekla nam je pevačica.

Jelena nam je otkrila i da je pesmu dobila od Milana na poklon i da je sa njim želela da sarađuje još 2009. godine na pesmi "Insomnija", što tada nije dozvolio Saša Popović.

- Muziku za pesmu "Ludilo" sam dobila od Milana. Njegov deo je dobijen, a tekst i aranžman sam platila (smeh). Istina je sve što se pisalo o "Insomniji". Ja sam još tada njega zvala. Još tad mi se Milan sviđao. Ali, evo desilo se da 150 godina kasnije mi imamo zajednički rad na ovako divnoj pesmi - priznala je "mala od skandala".

Na kraju, Jelena je rekla da ne sumnja da će se Stanković vratiti u velikom stilu na našu estradnu scenu.

- Zašto se ne bi vratio? Ja ne znam stvarno gde je on otišao, ali svako ima svoje razloge i svoje borbe i odluke. O tome bi najbolje trebalo da porazgovaraš sa njim i sigurna sam da će on u jednom momentu pričati na tu temu.

Bonus video:

01:57

MARIJA I MARKO BULAT PONOVO ZAJEDNO! OGLASILI SE ZA ESPRESO POSLE SKANDALA: Iskreno o svemu, privatnost na tacni

(Espreso/Kurir/A. Panić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.