OTKRIVENO ŠTA SADA RADI JOVAN MEMEDOVIĆ: Omiljeni SRPSKI voditelj IZNENADIO javnost novom OBJAVOM (FOTO)
Jovan Memedović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

sada se zna

OTKRIVENO ŠTA SADA RADI JOVAN MEMEDOVIĆ: Omiljeni SRPSKI voditelj IZNENADIO javnost novom OBJAVOM (FOTO)

Jovan je decenijama jedan od omiljenijih voditelja u Srbiji

Objavljeno:

Čuveni voditelj Jovan Memedović dao je otkaz na RTS-u nakon više od 30 godina rada u ovoj kući, a povodom iznenadne odluke oglasio se samo jednom, istakavši da će se njegove emisije nastaviti sa emitovanjem.

Tokom letnje pauze, Memedović je otkrio da su "nove epizode u nastajanju" i da spremno dočekuje novu sezonu, a svojim mnogobrojnim pratiocima na društvenim mrežama pokazao je i svoj novi radni prostor.

U objavi poznatog voditelja se može videti čime je zamenio kancelariju, odnosno kako uživa na reci Drini, dok pored njega gori tiha vatra, a tu su i drvena stolica i lap-top.

Uživa na Drini
Uživa na Drinifoto: Printscreen/Instagram/jovanmemedovic

Jovan Memedović je, podsetimo, dao otkaz na RTS-u zbog "etičkog kodeksa" koji je usvojio Javni servis, koji brani da zaposleni na RTS-u dobijaju pare od privatnih produkcija za projekte koje rade na ovoj televiziji.

- Danas je poslednji dan snimanja "Potere" i čim izađem iz odela… - napisao je Jovan Memedović nedavno u opisu jedne fotografije na Instagramu, na kojoj ga vidimo u čamcu i ležernom izdanju sa kapom na glavi.

Bonus video:

00:28

Jovan Memedović uzeo zmiju u ruke

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.