ON JE KONTROVERZNI SRPSKI BIZNISMEN, A ONA BEOGRAĐANKA ZA KOJOM SU SVI LUDELI: Isplivale i PIKANTERIJE iz VEZE
Foto: Printscreen Instagram/elenakaraman.essenceofliving

NJIHOVA PRIČA

ON JE KONTROVERZNI SRPSKI BIZNISMEN, A ONA BEOGRAĐANKA ZA KOJOM SU SVI LUDELI: Isplivale i PIKANTERIJE iz VEZE

O njihovoj vezi je brujala Srbija, a evo i svih detalja

Objavljeno: 08:38h

Slika stara dve decenije više od reči svedoči o vremenu kada su Andrija Drašković i Elena Karaman bili mladi, bezbrižni i zaljubljeni, a verujemo da ovu fotografiju niste nikada do sad videli.

Beogradski plejboj, rođen 1964. godine, privlačio je pažnju ženskog sveta, koliko je i Elena mamila muške uzdahe. Početkom devedesetih godina Elena se udala za fudbalera Predraga Peđu Mijatovića i rodila mu dva sina. Imala je samo 19 godina kada je odlučila da se uda za njega, a velika tragedija ih je zadesila kada im je preminuo jedan sin.

Ćerka Verice Rakočević je rođena 30. septembra 1971. godine u Beogradu. Uz njeno ime često ide epitet fatalna žena, budući da su za njom ludeli mnogi poznati i moćni muškarci. Pre se bavila manekenstvom te smo njeno lepo lice mogli da vidimo više puta na brojnim naslovnim stranama časopisa.

Rođena 30. septembra 1971. godine u Beogradu.
Rođena 30. septembra 1971. godine u Beogradu.foto: Printscreen Instagram/elenakaraman.essenceofliving

Elena se posle biznismena udala za bogatog naslednika loze Karić, Jugoslava Karića, a onda i razvela od istog. Sada je u vezi sa poznatim fotografom.

Za Andrijom i Elenom su se svi okretali. On je bio moćan, a ona božanstveno lepa. Oni imaju i jednog sina, a iako su se rastali ubrzo posle Matijinog rođenja, nastavili su da neguju prijateljski odnos.

Biznismen i plejboj
Biznismen i plejbojfoto: Dragan Kadić

Andrija je ovako govorio o današnjim devojkama.

"Danas je devojkama važan samo novac. Žene su postale strašno jeftine, prodaju se za večeru, za vožnju do kuće, za neke gluposti. Danas okreneš telefon i svaka je tvoja ako imaš dovoljno da platiš. Neverovatno! I ja sam zbunjen, a i devojke su postale nezadovoljne i nesigurne. Ranije su postojale tri-četiri devojke za kojima su svi ludeli i koje je svako znao po imenu. Danas imaš more nekih neprepoznatljivo lepih devojaka. Retko se koja ističe ili retko ima priliku da se istakne. Ali lepe su, ako ništa drugo", prenosi stranica Legende devedesetih.

On je bio moćan, a ona božanstveno lepa.
On je bio moćan, a ona božanstveno lepa.foto: Printscreen Instagram/elenakaraman.essenceofliving

On inače ima rođaku koja je zasigurno jedna od prvih začetnika trenda imena starleta. Andrija je bio i zaslužan za razvoj njene karijere, a ona je jedna jedina Sani Armani.

Andrija je pomogao svojoj rođani Sandri
Andrija je pomogao svojoj rođani Sandrifoto: Printscreen

Bonus video:

00:05

Elena Karić spalila sve što nije valja u 2022, pa s dečkom nazdravila

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.