VODITELJKA RTS MORALA MUŽU DA SE OBRAĆA SA VI: Mnogi detalji braka sa SPORTISTOM konačno ugledali SVETLOST DANA
Novinarka, Foto: Zorana Jevtić

iskreno

VODITELJKA RTS MORALA MUŽU DA SE OBRAĆA SA VI: Mnogi detalji braka sa SPORTISTOM konačno ugledali SVETLOST DANA

Svetlana je otvoreno govorila o mnogim stvarima

Objavljeno:

Predrag Saša Danilović i Svetlana Danilović upoznali su se na košarkaškoj utakmici 1987. kada su imali 16 godina, a ljubav se rodila iz prijateljstva.

Svetlana Danilović važi za jednu od najboljih domaćih sportskih novinarki, a ljubav prema sportu košarkaš Predrag Danilović i njegova supruga preneli su i na svoje naslednike, Sonju, Vuka i Olgu, kojoj se, po mišljenju mnogih, smeši blistava teniserska karijera.

- Sebe nikada nisam doživljavala kao osobu kojoj će glavna titula u životu biti to što je nečija žena! Imam ja svoje ime i prezime - rekla je Svetlana, prenosi "Lepa i srećna" i otkrila kako je to biti u braku sa profesionalnim sportistom:

Svetlana je iskreno govorila o svom braku sa poznatim košarkašem
Svetlana je iskreno govorila o svom braku sa poznatim košarkašemfoto: Zorana Jevtić

- On je imao ozbiljne obaveze i sve je bilo podređeno njima. Nisam mogla da kažem: ‘Ajde, nemoj na trening, idemo večeras da šetamo. Život sportiste i njegove porodice podređen je treninzima i utakmicama. To je teško, a opet lepo je što je on bio toliko uspešan da je stalno pobeđivao sa klubom i reprezentacijom.

Oni su se upoznali kada su imali 16 godina, a ljubav se izrodil iz dobrog prijateljstva.

- Bilo je to neko drugo vreme, nije bilo mobilnih telefona i društvenih mreža. Trebalo je sakupiti hrabrosti i pozvati na centralni fiksni telefon koji je stajao u hodniku, pa se predstaviti i pitati da li može da razgovara sa Svetlanom. Pa, prvo pričati sa mamom, tatom… Svi bi se izređali dok dođem do slušalice - kaže voditeljka.

Predrag Saša Danilović i Svetlana Danilović upoznali su se na košarkaškoj utakmici 1987. kada su imali 16 godina, a ljubav se rodila iz prijateljstva.
Predrag Saša Danilović i Svetlana Danilović upoznali su se na košarkaškoj utakmici 1987. kada su imali 16 godina, a ljubav se rodila iz prijateljstva.foto: MARINA LOPICIC

- Novinarstvo me je uvek privlačilo, a kao zanimanje povezano je sa Filološkim fakultetom", kaže Svetlana koja je studirala skandinavske jezike.

"Moja drugarica pisala je za Sportski žurnal i predložila mi je, pošto smo tada živeli u inostranstvu, da šaljem neke interesantne reportaže jer u to vreme oni nisu imali prilike da putuju. Meni se to dopalo, a po povratku u Beograd počela sam da radim na televiziji - ispričala je voditeljka RTS-a.

Danas se trudi da što češće prati Olgu na putovanjima, a njena sudbina se nijednog trenutka nije odvojila od sporta.

Jednom prilikom desilo se da je intervjuisala 'rođenog muža', pa mu se obraćala sa 'Vi'.
Jednom prilikom desilo se da je intervjuisala "rođenog muža", pa mu se obraćala sa "Vi".foto: Zorana Jevtić

Jednom prilikom desilo se da je intervjuisala "rođenog muža", pa mu se obraćala sa "Vi".

- Najsmešnije je bilo kad sam ga pitala - kakvi su vam planovi za budućnost - seća se Svetlana.

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.