JELENA KARLEUŠA SAHRANILA ESTRADU: Održala MINUT ĆUTANJA, motajte kablove stigla je NOVA ERA
Jelena Karleuša, Foto: Youtube printscreen/karleusaofficial

prešla igricu!

JELENA KARLEUŠA SAHRANILA ESTRADU: Održala MINUT ĆUTANJA, motajte kablove stigla je NOVA ERA

Pop diva ponovo provocira

Objavljeno: 18:31h

Pop diva Jelena Karleuša samo nedelju dana od objavljivanja 11. studijiskog albuma "Alfa" koji ruši rekorde slušanosti, objavila je i drugi, 12. album u svojoj karijeri "Omega", danas 20. avgusta.

Na albumu koji nosi naziv "Omega", a koji je nastavk prethodnog albuma na iznenađenje mnogih sušta je suprotnost "Alfi".

I na ovom, kao i na prethodnom Jelena je publici poklonila 9 novih pesama, koje su za razliku od "Alfe" nešto na šta je publika sa naših prostora navikla.

JK pokosila estradu
JK pokosila estradufoto: YouTube/JELENA KARLEUŠA

Na albumu su pesme "Abu Dhabi", "Ja", "Ludilo", "XY", "Minut", duet sa Devitom "Nepogrešivi", ali i pesma na španskom jeziku "La Bomba" i pesma "Romane" koja koketira sa ruskim jezikom.

Takođe, u nekim segmentima može se čuti i njen glas na engleskom jeziku.

Međutim, najveće iznenađenje je svakako pesma "Bomba" koja je bila najavljivana kao duet sa kontroverznom trans zvezdom iz Brazila, Pablom Vitarom - no upravo tu numeru JK je objavila kao samostalni projekat.

Na albumu koji nosi naziv 'Omega', a koji je nastavk prethodnog albuma na iznenađenje mnogih sušta je suprotnost 'Alfi'.
Na albumu koji nosi naziv "Omega", a koji je nastavk prethodnog albuma na iznenađenje mnogih sušta je suprotnost "Alfi".foto: Youtube printscreen/karleusaofficial

Još jedna pesma pravo je iznenađenje, a reč je o numeri "Minut", koja traje kako je u naslovu i navedeno, međutim, u pitanju je video zapis bez zvuka, na kom se vidi samo odbrojavanje i na kraju njene reči "Hvala im".

Bonus video:

00:32

Jelena Karleuša duvala svećice na dve torte

(Espreso/)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.