SESTRA SEKE ALEKSIĆ JE PEVAČICA IZ BOSNE! IZGLEDA KAO SE*S BOMBA: Golotinjom OBARA sa nogu FOTO
Seka Aleksić, Foto: Printscreen/Instagram/seka_aleksic

hot!

SESTRA SEKE ALEKSIĆ JE PEVAČICA IZ BOSNE! IZGLEDA KAO SE*S BOMBA: Golotinjom OBARA sa nogu FOTO

Malo ko zna da je poznata pevačica sestra Seke Aleksić!

Objavljeno:

Seka Aleksić koja je nedavno pokazala da ima veliko srce, kada je devojčicu iz Vrbasa odvela na malu maturu jer niko nije želeo da joj bude pratnja, a prethodno je u osnovnoj školi zbog nacionalne pripadnosti bila žrtva podsmeha, ima sestru koja se takođe bavi pevanjem, te već godinama snima pesme i nastupa po regionu.

Malo ko zna da su sestre, a na društvenim mrežama se mogu pronaći brojne zajedničke fotografije. Ona se zove Ajsela Malkić i gotovo celog života živi u Bosni i Hercegovini gde radi kao pevačica. Rođena je u Tuzli i čest je gost lokalnih TV stanica u Bosni.

Godinama unazad Ajsela nastupa po tamošnjim lokalima, a izvodi folk repertoar. Sa Sekom je u odličnim odnosima što najbolje potvrđuje činjenica da je jednom bila i gostujući vokal na njenom koncertu.

Iako je Ajselina velika želja da sa Sekom snimi duet, to se još uvek nije dogodilo, a evidentno je da je ona u Bosni i Hercegovini velika zvezda. Za Seku ima samo reči hvale, a svojevremeno je medijima spominjala kako bi volela da snimi duet sa sestrom.

Ajsela voli provokativno da se oblači i da ističe svoju odličnu liniju, pogledajte:

Bonus video:

05:21

SVAKI DAN SAM U DRUGOM GRADU, U KUĆI JE HAOS! Seka Aleksić otkriva kako na njen posao reaguju sinovi JEDNO NE MOGU DA RAZUMEJU

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.