STANIVUKOVIĆ SE OBRATIO RODITELJIMA! Nakon SNIMKA koji je postavio REPER, gradonačelnik poslao SNAŽNU PORUKU
Draško Stanivuković, Foto: © ATA Images

REKAO JE SLEDEĆE

STANIVUKOVIĆ SE OBRATIO RODITELJIMA! Nakon SNIMKA koji je postavio REPER, gradonačelnik poslao SNAŽNU PORUKU

Gradonačelnik Banja Luke apelovao na roditelje

Objavljeno: 14:40h

Draško Stanivuković, granonačelnik Banjaluke, oglasio se još jednom na društvenoj mreži Tviter pošto mu se kontroverzni reper Desingerica obratio povodom zabrane njihovog nastupa u Banjaluci.

"Nakon ovakve objave i reakcije pomenute grupe vidim da je odluka da se ovaj nastup zabrani u Banjoj Luci bila ispravna.

Međutim, nakon zabrane nastupa na javnim površinama, organizatori najavljuju održavanje koncerta u privatnom prostoru.

Gradonačelnik je apelovao na roditelje da obrate pažnju na svoju decu i koga oni slušaju
Gradonačelnik je apelovao na roditelje da obrate pažnju na svoju decu i koga oni slušajufoto: Nangka Press / AFP / Profimedia

Dragi roditelji i mladi ljudi, obratite pažnju šta se danas propagira mladim ljudima, na kakve koncerte idu i kakav sadržaj im se plasira na internetu. Što se tiče agencija koje budu promovisale ovakve i slične sadržaje, više neće moći računati na podršku Grada Banja Luka, a na sednici Saveza opština i gradova Republike Srpske ću predložiti da taj primer slede i druge lokalne zajednice.

Svako treba da uradi koliko može, da se svi zajedno suprostavimo ovakvim pošastima modernog društva.

Podsetimo, kontroverzni reper se posle gradonačelnikovog saopštenja da se zabrani njegov nastup obratio Stanivukoviću i to na veoma skandalozan način.

- Okej, kapiram bajo ovi pevači što se kače, ali političari da se kače na naša leđa, bajo, alo preko nas da skupljaju te političke poene - započeo je kontroverzni reper Desingerica i nekontrolisano počeo da viče u kameru: "Šta je Breskvica uradila bajo?! Šta ti je Breskvica uradila? Riba mleko, mleko, znači patrijahalna devojka, lepe pesme... Šta ti je skrivila?! Ne diraj Breskvicu! Ja kapiram što na mene ciljaš, ja sam kritičan, može neko da izgine od čarape... Nikad neću prestati bajo da šijem ljude patikom u glavu, nećete mi oduzeti to, nećete! Sabotaža, sabotaža, neću prestati bajo da šijem ljude patikom u glavu, neću prestati da mokrim čarapama da gađam ljude, nećuuu, sabotaža, sabotaža! Desinger je tata, broj 1. Nikad neće ljudi prestati da vole moje čarape i da ih jedu bajo, to se nikad neće desiti - ponavljao je kontroverzni reper.

Bonus video:

01:00

Draško Stanivuković zabranio nastupe u Banjaluci svim trep izvodjačima

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.