BUGARKA UDARILA NA JK! KREĆE NOVI RAT NA 3,2,1 ... SAD! Evo šta joj je poručila FOTO
Jelena Karleuša, Foto: Youtube printscreen/karleusaofficial

Drama

BUGARKA UDARILA NA JK! KREĆE NOVI RAT NA 3,2,1 ... SAD! Evo šta joj je poručila FOTO

Optužila je da je kopira

Objavljeno: 07:26h

Jelena Karleuša našla se na meti svoje bugarske koleginice Andree, kojoj su zasmetali stavovi JK o muzici koja dolazi iz te zemlje, zbog čega joj je žestoko odbrusila na Instagramu.

Povod za sukob s pevačicom iz susedne države bio je Jelenin komentar da je bugarska muzika šund.

- Na Balkanu, pogotovo u Srbiji je poslednjih godina došlo do šokantnog porasta treša i šunda u muzici, poplave bugarskih petparačkih s*anja, jeftinih amaterki u haljinicama od tri dinara i s muzičkom produkcijom iz Takidžistana. Srbija i Balkan moraju da guraju napred, a ne da bugarski turbo-treš bude nešto što bilo ko sluša, sem krišom u četiri zida svoje sobe - napisala je, između ostalog, JK, što je izazvalo revolt bugarske zvezde Andree.

Andrea o JK
Andrea o JKfoto: Instagram

- Da li mislite da je normalno da srpska pevačica vređa naše bugarske izvođače i naše stvaralaštvo? A mi da ćutimo i da ne odbranimo na bilo koji način domaće izvođače i državu generalno? Kad su krali moje pesme iz svih država bivše Jugoslavije, ja nikog nisam uvredila, posebno kad je u pitanju moja pesma "Hajde, opa". Ili smo, izgleda, spremni da vređamo samo naše i da zatvaramo oči kad nekome padne na pamet da sebi pravi PR promovišući mržnju prema celoj jednoj naciji. Ne znam, zbunjena sam, a vi? - zapitala je Bugarka.

Nakon toga, u sledećem storiju Andrea je optužila Jelenu da je kopira, a kao dokaz je priložila fotografije iz jednog edotorijala i print-skrin naslova: "Karleuša me imitira!"

- Da ne govorim o tome kako se ta gospođa inspiriše bugarskim izvođačima - dodala je Andrea.

Poznajući Jelenu, ne sumnjamo da će uskoro uslediti njen brutalan odgovor Andrei, za koji sad očigledno nema vremena zbog promocije dugoočekivanog albuma "Alfa", koji ruši sve rekorde po slušanosti.

Bonus video:

01:30

JELENA KARLEUŠA NAJAVLJUJE NOVA IZNENAĐENJA! Posle žurke za najbliže, sprema se promocija novog albuma Alfa

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.