DARA BUBAMARA OSTALA DUŽNA MARINI TUCAKOVIĆ? Odigrao se pravi HAOS, a onda se desilo ono u ŠTA NIKO NE BI POVEROVAO
Dara Bubamara i Marina Tucaković, Foto: Luka Šarac, © ATA Images

OTKRIVENO!

DARA BUBAMARA OSTALA DUŽNA MARINI TUCAKOVIĆ? Odigrao se pravi HAOS, a onda se desilo ono u ŠTA NIKO NE BI POVEROVAO

Otkriveni detalji plaćanja pesama

Objavljeno:

Nakon što je Aleksandar Futa Radulović ugasio Jutjub kanal Jelene Karleuše zbog autorskih prava i medijski zaratio s Acom Lukasom, za kojeg kaže da preko izvršitelja pokušava da naplati dug jer je izgubio na sudu, mnogi pevači strahuju za svoje kanale.

Suprug pokojne Marine Tucaković krenuo je u obračun sa estradom, a još davno je i njegova supruga imala problem s jednom pevačicom.

Naime, Marina Tucaković i Dara Bubamara šest godina nisu pričale zbog pevačicinog duga prema tekstopiscu od 10.000 evra.

Marina Tucakovic
foto: Luka Šarac

Kako su tada pisali mediji Bubamara nije isplatila Tucakovićki honorar za pesmu koju joj je napisala, jer nije bila zadovoljna kako je ona prošla kod publike.

- Ne znam iz kog razloga joj Dara nije tada platila tih 10.000 eura, valjda nešto nije bila zadovoljna kako je prošla ta pesma, ali je pre toga sve hitove koje joj radila Marina uredno plaćala i na sve to joj donosila poklone razne sa svih kraja sveta. E onda godinama nisu pričale zbog tog duga, Marina je svima pričala “kako je nije sramota tolike stanove i automobile je zaradila od mojih tekstova “. Kada se Marina razbolela Dara ju je pozvala, ponudila pomoć i zamolila je da joj pomogne - pričao je svojevremeno izvor za Skandal i dodao:

Dara je platila i više nego što treba
Dara je platila i više nego što trebafoto: Printscreen/Instagram/Dara Bubamara

- Marina se prvo premišljala, ali onda je rešila da joj sve oprosti, Dara je isplatila šta je imala i čak platila i plus ekstra za baladu kojoj je Marina napisala- zaključio je izvor.

Marina je 2016. godine otkrila da joj nije samo Dara u tom momentu bila dužna.

Marina je tvrdila da su joj mnogi ostali dužni
Marina je tvrdila da su joj mnogi ostali dužnifoto: Zorana Jevtić, Luka Šarac

U intervjuu za Kurir na pitanje da li joj je pevačica vratila dug, odgovorila je:

- Nije. Eh, kao da mi je samo ona ostala dužna! Ne volim o tome da pričam. Bože moj, dešava se.

Nažalost, Marina je izgubila bitku sa opakom bolešću, a Dara je sarađivala i družila se s njenim sinom Milanom Laćom Radulovićem, koji je preminuo u decembru prošle godine.

Bonus video:

01:33

TO NIJE MUZIKA, TO JE SATANISTIČKI PERFORMANS! Aca Lukas ocrnio pobednika pesme za evroviziju OPLEO I PO HRVATSKOM BENDU

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.