ANA KOKIĆ PROČITALA ISPOVEST SVOG OCA: Tata, pokucaj ti prvi na moja vrata!
Foto: Printscreen/Instagram/anakokicmusic

želi da mu oprosti

ANA KOKIĆ PROČITALA ISPOVEST SVOG OCA: Tata, pokucaj ti prvi na moja vrata!

Vreme leči sve: Pevačica je sa osmehom pročitala ispovest svog oca u Kuriru i bez ikakvog dvoumljenja pozvala ga da dođe kod nje i njene dece, koju nikada nije upoznao
Objavljeno:

Ana Kokić je spremna da posle 17 godina izgladi odnose sa ocem Stevanom, s kojim ne priča otkako se razveo od njene majke, ali smatra da on mora da napravi prvi korak.

To je Ana juče rekla za Kurir, koji ju je čekao ispred porodične kuće na Banovom brdu, baš na dan izlaska ekskluzivne ispovesti njenog oca Stevana Kokića, koji je za naše novine priznao da je pogrešio, da mu je teško što ne priča sa starijom ćerkom i zamolio za oproštaj.

foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Najbolje namere

Pevačica je iz kuće izašla oko pola dva posle podne, kad je stariju ćerku Ninu vodila u školu. Odmah smo joj prišli i na početku razgovora upitali da li je pročitala ispovest svog oca.

- Da, pročitala sam tekst - kratko je rekla Ana sa osmehom na licu, koji nam je bio dovoljan znak da su je reči roditelja prijatno iznenadile.

Zato smo je upitali da li postoji mogućnost da se pomiri sa Stevanom.

- Mom ocu nikada nije bilo zabranjeno da dođe. Nismo ni prva ni poslednja familija koja ima neki problem, ali naše porodične probleme ćemo rešavati u okviru porodice. Hvala vam što ste došli, znam da imate najbolju nameru - rekla nam je Ana i povela Ninu ka školi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.