SNIMAK KSENIJE PAJČIN KOJI JE TEK SADA UGLEDAO SVETLOST DANA: Nastao je na Marakani, ovo nikad niste VIDELI!
Ksenija Pajčin, Foto: Printscreen/instagram/ksenija_pajcin

SUDBINA!

SNIMAK KSENIJE PAJČIN KOJI JE TEK SADA UGLEDAO SVETLOST DANA: Nastao je na Marakani, ovo nikad niste VIDELI!

Kamera je zabeležila momenat koji ćemo svi pamtiti

Objavljeno:

Na društvenim mrežama pojavio se dosad neviđeni video snimak pokojne pop zvezde Ksenije Pajčin na koncertu Svetlane Cece Ražnatović na stadionu Marakana, davne 2002. godine.

Na snimku se vidi nasmejana i raspoložena Ksenija, u društvu koleginice Tijane Dapčević, koje su se strpljivo fotografisale sa fanovima.

Podsetimo, život mlade pevačice zauvek je prekinut 16. marta 2010. godine. Kseniju je u njenom stanu na Voždovcu usmrtio Filip Kapisoda, koji je nakon toga sebi oduzeo život. Njihova tela pronađena su sa prostrelnim ranama od vatrenog oružja.

@ksenija_pajcin Ksenija i Tijana Dapčević 16. juna 2002. godine na Cecinom koncertu na Marakani. #KsenijaPajcin #KsenijaPajčin #XeniaPajcin #XeniaPajčin #TijanaDapčević ♬ original sound - Ksenija Pajčin

Prema izvorima bliskim istrazi, otkriveno je da je Ksenijino telo bilo u hodniku, a Filipovo u sobi, dok je pored njega bio pištolj. Spekulisalo se o tome da su se njih dvoje svađali danima pred ovu tragediju, a da je nakon kobnog sukoba Ksenija je obukla jaknu i krenula iz stana, ali ju je Filip ubio na vratima.

Ljubav prelepe pevačice i deset godina mlađeg manekena planula je na prvi pogled u julu 2008. godine. Upoznali su se na moru u Crnoj Gori i odmah zavoleli.

Bili su jako zaljubljeni
Bili su jako zaljubljenifoto: jutjub/printscreen/xeniamemorial

“Nikada me niko nije voleo ovoliko kao Filip. Ne moramo ni da govorimo, dovoljno je samo da se pogledamo. Poznaje me bolje nego što ja sebe znam”, pričala je Ksenija prijateljima.

Bonus video:

02:55

Karamela posetio grob Ksenije Pajčin na 11. godina od smrti

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.