PORODILA SE ZVEZDA GRANDA! Bebi dala PREDIVNO ime, a tu su i prve FOTOGRAFIJE
Milica Atanacković, Foto: printscreen/instagram/atanackovic_milica

čestitamo

PORODILA SE ZVEZDA GRANDA! Bebi dala PREDIVNO ime, a tu su i prve FOTOGRAFIJE

Milica se porodila nešto pre predviđenog termina

Objavljeno: 14:12h

Pre godinu dana nekadašnja učesnicaZvezda GrandaMilica Atanacković izgovorila je sudbonosno „da“ svom izabraniku Aleksi, a ubrzo nakon toga par je obradovala vest da postaju roditelji.

I danas je za Milicu i Aleksu osvanuo najlepši dan budući da se pevačica porodila. Iako je naslednik malo poranio i na svet došao i pre zakazanog termina za porođaj, sve je prošlo u najboljem redu, a Milica je srećne vesti podelila i na društvenim mrežama.

- Cuca naš mali. Dobrodošao na ovaj svet. Čuvaćemo te od svakog zla i voleti najjače do neba. Ti si naš mali lavić koji je sam odlučio kada će doći. Sine naš, lepi naš- napisala je ponosna mama.

Milica se porodila nešto pre predviđenog termina
Milica se porodila nešto pre predviđenog terminafoto: printscreen/instagram/atanackovic_milica

Srećni roditelji odlučili su da sinu daju ime Andrej, što u prevodu znači onaj koji je hrabar i sposoban, dok prema pojedinim tumačenjima se prevodi i kao „ratnik“ i „onaj koji je smeo“.

Inače, Milica je tokom trudnoće izuzetno uživala, a kako je i sama za Grand jednom prilikom priznala, od momenta kada je saznala da je u blagoslovenom stanju, osećala je da će biti dečak.

Rodio se Andrej
Rodio se Andrejfoto: printscreen/instagram/atanackovic_milica

-Super, dobro sam. Srećom nisam imala mučnine na početku, skoro nikakve fizičke simptome, tako da nisam tipična trudnica- rekla je za Grand.

Podsetimo, Milica i Aleksa su se u julu prošle godine zavetovali na večnu ljubav. Moderno svadbeno veselje upriličili su u jednom restoranu na Adi Ciganliji, na kojoj su okupili brojne pripadnike estrade i njene nekadašnje kolege iz takmičenja.

Bonus video:

00:10

Ana Bekuta se pojavila na snimanju zvezde Granda

(Espreso/Grand Online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.