SLOBA RADANOVIĆ ŽESTOKO ISPROZIVAO KOLEGE: Javno im poslao BRUTALNU PORUKU, mreže se USIJALE nakon OVIH REČI
Sloba Radanović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

svi detalji

SLOBA RADANOVIĆ ŽESTOKO ISPROZIVAO KOLEGE: Javno im poslao BRUTALNU PORUKU, mreže se USIJALE nakon OVIH REČI

Slobu su izgleda šokirali neki novi projekti njegovih kolega pa je zamolio roditelje da paze šta njihova deca gledaju i slušaju.

Objavljeno:

Sloba Radanović, važi za pevača koji je svojim glasom, pesmamma i jednostavnošću osvojio srca publike. Pevač često na društvenim mrežama komentariše sva aktuelna dešavanja, a sada se oglasio na svom Instagram profilu i prokomentarisao rad svojih kolega.

Radanović je prvo prokomentarisao zanimljivu činjenicu da je satana bio prvi muzičar, nakon što je postao pali anđeo. Međutim, Slobu su izgleda šokirali neki novi projekti njegovih kolega pa je zamolio roditelje da paze šta njihova deca gledaju i slušaju:

- Neke priče kažu da je satana, odnosno đavo bio prvi muzičar. Nakon što je postao pali anđeo, odlučio je da se muzikom infiltrira među ljude, što ima smisla. - napisao je pevač pa nastavio:

Sloba Radanović udario na kolege
Sloba Radanović udario na kolegefoto: Instagram printscreen/slobaradanovic

- Pojedini muzičari su performeri i jasno je da muzika mora da bude različita i to je sve u redu, zaista ne želim nikog da osuđujem, ili da omaložavam bilo čiji rad i trud.

1 / 3 Foto: Instagram/Sloba Radanović

- Ali molim vas, obratite pažnju šta slušate vi ili vaša deca. O čemu te pesme pevaju. Kako ti kostimi izgledaju i kako se uopšte osećate dok vam se sve to prezentuje. Počeli smo da normalizujemo đavole i demone. Ne dozvolimo to! - napisao je Radanović.

Bonus video:

05:12

SASA MATIĆ PRIZNAO ŠTA MU LEŽI NA DUŠI: Espreso ispratio pevačev KONCERT u Budvi

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.