POTRESNA ISPOVEST OCA ANE KOKIĆ: Ćerko oprosti mi! Patim jer unuke nikad nisam zagrlio i poljubio kao njihov deka... (FOTO)
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Oglasio se

POTRESNA ISPOVEST OCA ANE KOKIĆ: Ćerko oprosti mi! Patim jer unuke nikad nisam zagrlio i poljubio kao njihov deka... (FOTO)

Ne bežim od svoje odgovornosti, platio sam veliku cenu zbog gubitka porodice. Najlepše godine koje je trebalo da provedem sa ćerkama i unukama meni su prošle. Voleo bih da mi Ana pruži ruku - kaže Stevan Kokić
Objavljeno:

Stevan Kokić, otac pevačice Ane Kokić Rađen, s kojom ne razgovara već 17 godina, priznaje da je grešio kao roditelj i poziva je da se pomire i konačno počnu da žive kao prava porodica.

- Teško mi je da o tome pričam, to je za mene bolna tema. Velika je tuga u mom srcu jer ne razgovaram sa ćerkom. Volim je i patim jer unuke nikad nisam zagrlio i poljubio kao njihov deka. To ostaje kao velika rana i praznina u mojoj duši. Ne bežim od odgovornosti, platio sam veliku cenu zbog gubitka porodice - započinje priču otac Ane Kokić.

foto: Damir Dervišagić

On smatra da ga je starija ćerka prerano osudila.

- Nikad nisam poricao da sam bio kockar. Moja luda glava zna šta je radila. Razumem što je Ana bila ljuta, ali mi nije dala priliku da se popravim. Danas ne bismo patili ni ona, ni ja. Treba saslušati obe strane, a da onaj ko sudi o tome i presudi - kaže gospodin Kokić.

Stevan kaže da se nada i svaki dan čeka da mu se ćerka Ana sa unukama pojavi pred vratima.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.