NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI! Miljana otkrila SVE DETALJE sa Željkovog ROĐENDANA, evo kako se Ivan ZAPRAVO PONAŠAO
Ivan i Miljana, Foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

otvorila dušu

NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI! Miljana otkrila SVE DETALJE sa Željkovog ROĐENDANA, evo kako se Ivan ZAPRAVO PONAŠAO

Iako je delovalo da je njihov odnos mnogo bolji, zapravo je sve bila samo šarena laža

Objavljeno:

Sukob Ivana Marinkovića i Miljane Kulić ne nazire se kraju. Iako su se u Zadruzi pomirili i on počeo da viđa sina Željka, nakon mališanovog rođendana je opet sve krenulo po zlu.

Miljana je sada ispričala nepoznate situacije, koje su dovele do razočarenja u njenog bivšeg partnera.

- Što se Ivana Marinkovića tiče, bolje je da dete nema oca, nego da ima lošeg oca. Njih dvojica su se upoznali u "Zadruzi 6", ali je on čitavu tu situaciju iskoristio i sve vreme je "hvatao" na patetiku. Narod se sažalio, pa je samim tim osvojio peto mesto. Ljudi su, nažalost, glasali za običnog foliranta - priča Miljana, pa ističe da se sve promenilo po izlasku iz rijalitija:

Sukob MIljane i Ivana
Sukob MIljane i Ivana foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

- Kada je izašao iz "Zadruge" Ivan me je pitao da dođe da vidi dete. Mali Željko je tada imao temperaturu i željno ga je čekao, a upravo je to momenat kada je pao na testu, jer iako se vraćao iz Leskovca i Niš mu je bio usput, on nije došao - priča Miljana.

- Sledeći incident koji se dogodio i koji mi je rekao "ko je Ivan Marinković?" bio je za Željkov rođendan. Dan ranije sam ga pitala da li će biti prisutan, na šta me je pitao: "Kada je Željko rođen, podseti me?" Zatim, na dan slavlja, ostao je u Nišu svega dva sata. Sve vreme je ignorisao sina, nikome ruku pružio nije, a sa malim Željkom je proveo čitava dva minuta. U 22 časa rekao je da ide i da ga čekaju Jelena i Bekana (pas). Tada mi je Željko rekao: "Mama, tata mora da ide, on ipak mnogo voli Bekanu!". Ma, bilo je milion situacija. Jednom prilikom sam odvela dete kod njega, on je mene pozvao posle dva sata i rekao da mora da ide na masažu. Ja otišla po Željka, on govori: "Zašto Bebica nije došao da ponese Željkove torbe?" Ja kažem: "Ivane, to ti je sin!" - ispričala je Miljana za "Informer TV".

Miljana o Ivanu Marinkoviću
Miljana o Ivanu Marinkovićufoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Podsetimo, Miljana i Ivan su se protekle noći sukobili i uživo emisiji, kada se u jednom trenutku uključila i Marija Kulić putem video poziva, te žestoko izvređala oca njenog unuka.

Bonus video:

00:49

ESPRESO TIKTOK: Razvode se Natali Portman i Bendžamin Milpejd

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.