HARAO JE DOMAĆOM SCENOM, ZBOG NJEGA LJUDU PADALI U TRANS: Tvrdi da je od PENZIJE NEMOGUĆE živeti, otvorio DUŠU
Pevač, Foto: prentscreen/youtube/StudioMMI Mile Kitic i Juzni Vetar

iskreno

HARAO JE DOMAĆOM SCENOM, ZBOG NJEGA LJUDU PADALI U TRANS: Tvrdi da je od PENZIJE NEMOGUĆE živeti, otvorio DUŠU

Objavljeno: 08:42h

Folker Mile Kitić (71) progovorio je o odlasku u penziju, kao i o finansijama.

- Ne znam koliko ću još pevati, koliko ću biti zdrav, koliko će me ljudi tražiti... Posle američke turneje ću napraviti pauzu. Neću raditi u klubovima, radiću koncertne varijante. U penziju pravu ću otići kad baš, ono, ne budem mogao više - istakao je Mile Kitić.

- Nemoguće je živeti od penzije. Od moje penzije možemo nas dvojica da ručamo, eto... 40 godina sam uplaćivao, al' to sam radio samo zbog zdravstvenog... Ne bi bilo dobro da, posle 50 godina rada, nisam sam sebi obezbedio da lepo živim, je l' tako... Ne bi bilo dobro da sam sve to proćerdo - naveo je poznati pevač.

- Nikakav privatni biznis ne bih pokretao, ne bih, zaista. Nema smisla. Treba za to obaveza, stresa, šta će mi to - zaključio je Mile Kitić.

On je otkrio da je upoznao momka svoje ćerke Elene, koja se već godinama bavi pevanjem.

- Eleninog dečka sam upoznao, Miksu, fin dečko, to joj je trenutni dečko, bavi se muzikom. Ja se u njene izbore ne mešam, povezivali su je sa svakim mogućim... Zato i beži od medija. Ona nema iza sebe ružnih mrlja. Da li će sa ovim dečkom biti dan, dva, godinu, to je njen izbor - naveo je Mile.

Bonus video:

02:14

MILE KITIĆ SE SLOMIO NA POMEN ELENE! Suza suzu stiže pred kamerama Kurira: Izrasla je u finu devojku, sada ja TRAŽIM SAVETE OD NJE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.