VODITELJKA VESNA DEDIĆ SE SKINULA I POKAZALA VIŠE NEGO ŠTO TREBA: Od ovih fotografija se odmah DIŽE pritisak
Vesna Dedić, Foto: Instagram printscreen/dedicvesna

vrela

VODITELJKA VESNA DEDIĆ SE SKINULA I POKAZALA VIŠE NEGO ŠTO TREBA: Od ovih fotografija se odmah DIŽE pritisak

Vesna je trenutno na odmoru odakle objavljuje izazovne fotografije

Objavljeno:

Voditeljka, autorka brojnih romana i novinarka Vesna Dedić (55), objavila je slike sa odmora na koji je otputovala sa prijateljima, i u videu koji je objavila na društvenim mrežama, prisetila se legendarnog Mome Kapora.

Vesna je otkrila da se nalazi u istoj taverni u kojoj je Momo Kapor voleo da piše, pokazala da se na odmoru nalazi s prijateljicom, a u jednom trenutku pozirala je obučena u crveni bikini.

- U taverni Vatsa Spiaggia sa pogledom na uvalu, Momo Kapor je voleo da piše. Kada je otišao na nebo dobio je ulicu Mome Kapora na Kefaloniji, tablu ispisanu ćirilicom iznad stola za kojim je voleo da piše i mozaik.

Citirala je Momu Kapora
Citirala je Momu Kaporafoto: Printscreen/Instagram/dedicvesna

Popile flašu belog i uživale u hrani i muzici baš kako nas je u svojim romanima Kapor učio da slavimo život - napisala je Vesna pored videa u kojem se vidi kako uživa sa prijateljicom na moru.

Vesna uživa na odmoru
Vesna uživa na odmorufoto: Printscreen/Instagram/dedicvesna

Vesna je oduševila sve svoje pratioce slikama u bikiniju sa mora, koji je istakao sve njene obline i otkrio koliko je voditeljka zgodna, a sa bujnih prirodnih grudi i figure peščanog sata niko nije mogao da skine pogled, te su usledili brojni komentari:

Vesna Dedić
Vesna Dedićfoto: Printscreen/Instagram/dedicvesna

"Telo joj je za desetku", "Ova žena je puna samopouzdanja", "Prava figura peščanog sata", "Bomba", "Svaka čast", "Brutalno je zgodna", nizali su se komentari.

Bonus video:

00:49

AKO SE TO DESI BIĆE TO VRHUNAC MOJE KARIJERE! Vesna Dedić ŠOKIRALA otkrićem: Promocija knjige na svadbama bi me OBOGATILA

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.