"NIKO NIJE PRIŠAO DA MI POMOGNE" Eva Ras (83) otkrila POTRESNE detalje NAPADA na nju, ovo je JEZIVO
Eva Ras, Foto: Zorana Jevtić

JEZIVO!

"NIKO NIJE PRIŠAO DA MI POMOGNE" Eva Ras (83) otkrila POTRESNE detalje NAPADA na nju, ovo je JEZIVO

Eva je govorila o napadu koji joj se dogodio na snimanju pre nekoliko dana

Objavljeno:

Eva Ras (83) je ispričala šta se dogodilo pre nekoliko dana kada su za vreme snimanja tri koleginice pale na nju i tom prilikom joj nanele povrede.

Eva Ras bila je gost u sklopu zabavnog dela Jutarnjeg programa na Informer televiziji kod voditelja Milija Čolića.

Eva je tom prilikom ispričala da se ne stidi svojih godina, kao i da sa ponosom nosi sve bore na svom licu.

Eva Ras
Eva Ras foto: Dragan Kadić

- Volim ja moju prošlost i filmove koje sam snimila i ne želim da se podsećam na njih, jer ja sam ono što se dešava sada. Ne odričem se svojih uloga, ali pre svega volim svoje trajanje, to što nisam umrla mlada. Ne stidim se svojih bora i ponosno ih predstavljam. Ponosno prikazujem svoje bore, svoje telo. Nikada ne bih pomislila da će lakat da mi visi, da mi koleno visi, grudi, ali se ne stidim toga - rekla je Eva.

Glumica je otkrila da joj je drago što je nazivaju ženom iz naroda.

- Ja volim da budem zdrav, živ čovek, da idem autobusom, da razgovaram sa ljudima, meni je to drago jer je sada takvo vreme. Mene vreme nije pregazilo, ja pišem svoje romane na kompjuteru, imam sve neophodno. Mnogo mi je draže da budem žena iz naroda, nego neka diva - ispričala je ona.

Voli što je žena iz naroda
Voli što je žena iz narodafoto: Dragana Udovičić

Eva se zatim osvrnula na incident koji se dogodio pre nekoliko dana kada su tri koleginice pale na nju i tom prilikom joj nanele povrede zbog kojih je imala unutrašnje krvarenje.

- One su mene gurnule sa leđa i njih tri su pale na mene. U prvi čas sam pomislila da je slučajno, da je nezgoda. One nisu meni prišle da me pitaju kako sam, bile su ljute čak što nisam crkla. Nedelju dana kasnije su prestale i da pričaju sa mnom. Jednoj sam ja prišla i pitala je da li se seća šta su mi uradile, ona mi je rekla da se ne seća. . Ja sam bolesna, godinama se lečim od kancera, znala sam da imam unutrašnje krvarenje od pada. Deset dana sam bila povređena, sada sam dobro. To je bio atentat na mene. Šta da sam imala još jaču povredu, a da niko ne reaguje na to i ne ukaže prvu pomoć. Neću da kažem ko je to uradio, jer čije god ime da kažem to je beznačajno - ispričala je Eva.

Bonus video:

03:09

EVA RAS O ISKUSTVU SA DROGOM: Bilo je strašno i bila sam POREMEĆENA, a brak mi se raspao! URADILA NEŠTO ČEGA SE I DANAS STIDI

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.