LJUBA PANTOVIĆ UŽASNUTA ZBOG ĆERKINOG ABORTUSA: To što je Aleksandra uradila je krivično delo! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

poludela od besa

LJUBA PANTOVIĆ UŽASNUTA ZBOG ĆERKINOG ABORTUSA: To što je Aleksandra uradila je krivično delo! (FOTO)

Nakon priznanja učesnice „Parova“ Aleksandre Subotić da je abortirala sa manje od 16 godina, njena majka Ljuba Pantović je u šoku
Objavljeno:

Osim što za to nije znala, Ljuba je svesna da je njena naslednica pobacila kao maloletna, bez njenog potpisa, i da je lekar koji je taj zahvat izveo počinio krivično delo.

"Nisam znala za to i šokirana sam time što sam čula. Mislim da je to krila iz straha, što zbog toga sa kim je zatrudnela, što zbog toga na šta ju je sve ta osoba onda primorala. Jednom rečju - užas!", kaže Ljuba i potvrđuje Aleksandrinu priča da za abortus nije rekla ni ocu, ni majci.

Ajmo Pirane i Sapice!!! Glasajte za Aleksandru!!! Veliko hvala od @ifbb_pro_ljubagold

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on

Subotićeva je kroz suze priznala i da se to desilo sa njenim prvim dečkom, koji joj nije dozvolio da rodi bebu, već joj je naredio da je se reši.

Ljuba kao majka ne samo da je užasnuta postupkom ćerkinog tadašnjeg dečka i Aleksandrom, koja je krila problem, već i lekarom koji je izveo abrortus maloletnici bez znanja i odobrenja roditelja.

foto: Printscreen/Instagram/sandrasuboticss

"Uz to, pošto je rečeno da se to dogodilo u periodu pre nego što je Aleksandra rodila Magdalenu, to znači da je ona bila maloletna i to povlači za sobom ozbiljna krivična dela", ističe Pantovićeva, koja će o svemu natenane razgovarati sa ćerkom čim izađe iz rijalitija.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.