ĆERKA SAŠKE KARAN ZAVRŠILA PRETEŽAK FAKULTET! EVO KAKO IZGLEDA MAMINA NASLEDNICA: Bukvalno su IDENTNIČNE
Saška Karan, Foto: Sonja Spasić

klon!

ĆERKA SAŠKE KARAN ZAVRŠILA PRETEŽAK FAKULTET! EVO KAKO IZGLEDA MAMINA NASLEDNICA: Bukvalno su IDENTNIČNE

Pevačica ima ćerku za ponos

Objavljeno: 13:31h

Rijalti učesnica, Saška Karan, iz braka sa Aleksandrom Gazivodom ima ćerku Milju, ali ona se opredelila za obrazovanje umesto ikakve vrste popularnosti, slave i rijaliti učešća.

Sada smo nakon Saškine objave na "Instagramu", prvi put imali priliku da vidimo i koliko je naslednica Milja atraktivna i negovana.

Naime, ona je podelila par fotografija iz Dubrovnika, a Milja je zablistala u bikiniju pored mame. Ispod pomenutih uspomena stajao je opis:

- Dubrovnik, grad snova ili grad iz snova, svakako je prelep ???

Kako možemo primetiti, Milja je drugačija od dece poznatih i ne voli da se eksponira, ipak njeno obrazovanje dosta govori umesto nje. Završila je fiziku na Univerzitetu u Beogradu, a njena sličnost sa majkom je neverovatna.

Ipak, karakterom je dosta sličnija ocu koji je inžinjer i na korak je od doktorata.

Podsetimo, pevačicu i učesnicu brojnih rijalitija, Sašku Karan, javnost je upamtila po brojnim sukobima i konfliktima sa rijaliti cimerima, a nedavno je ušla i u žestoki sukob sa voditeljem emisije u kojoj je gostovala.

Bonus video:

04:31

MORE, POSLALA BI IH S TIM KANDŽAMA OD NOKTIJU U RUDNIK Saška Karan nikad brutalnije oplela po srpskim starletama iz rijalitija

(Espreso/Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.