VUK KOSTIĆ SE OGLASIO NAKON SKANDALOZNE IZJAVE: Glumac kratko poručio SAMO JEDNO
Vuk Kostić, Foto: Marina Lopičić

DA LI JE MOGUĆE?

VUK KOSTIĆ SE OGLASIO NAKON SKANDALOZNE IZJAVE: Glumac kratko poručio SAMO JEDNO

Čini se da se zbog svojih reči nije pokajao

Objavljeno:

Glumac Vuk Kostić dao je intervju za ruski medij "Sputnjik" u kojem je pričao o odnosu Srba i Hrvata, a njegova skandalozna izjava je tokom jučerašnjeg dana (s pravom) šokirala mnoge.

Naime, da se Vuk pita, on bi stavio "Berlinski zid" između teritorije Srbije i Hrvatske kako se, kako kaže, "nikada više ne bismo sreli".

- Ja bih stavio Berlinski zid između nas da ne možemo više nikada da se sretnemo, mislim da ne bi dolazilo do tih strašnih nesreća. Ni na pijaci, ne može, pošto krompir? Jesi Srbin? Ne može. Jednom kada se u našim narodima dese velike nesreće i zločini, tipa Jasenovac, od tog momenta više ne razgovaramo - rekao je Vuk Kostić i nastavio:

Izazvao lavinu reakcija na društvenim mrežama.
Izazvao lavinu reakcija na društvenim mrežama.foto: Sonja Spasić

- Mi smo najviše krivi koji smo kao uvek bili, hajde da svi Sloveni žive zajedno. Mi uvek hoćemo da se igramo, Hrvati kažu skloni se, a mi kao da se družimo. Ne možete kad stalno buše loptu. Mene to jako pogađa, ja se saosećam sa žrtvama, to je najprljaviji rat u zadnjih ne znam koliko vekova, to je bio opšti haos.

Kostić se sad ponovo oglasio na društvenim mrežama, pa naveo da "zbog ratova u prošlom veku i žrtava" smatra da su gorepomenuti stavovi - "ispravni".

- Figurativno rečeno Berlinski zid - nemamo mi pare za to, ali ušteda bi bila više miliona ljudi dugoročno gledano - dodao je Vuk.

Nema sumnje da srpski glumac nastavlja da eksplozivnim izjavama šokira javnost ne mareći za kritike koje pristižu na njegov račun očigledno nesvestan da širenjem međunacionalne mržnje ne donosi ništa dobro ni svom ni bilo kom drugom narodu.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.