OVAKVU DRAGANU KATIĆ DO SAD NISTE VIDELI: Voditeljka objavom ODUŠEVILA SVE, ovako izgleda BEZ ŠMINKE i u MINIĆU
Dragana Katić, Foto: © ATA Images

predivna

OVAKVU DRAGANU KATIĆ DO SAD NISTE VIDELI: Voditeljka objavom ODUŠEVILA SVE, ovako izgleda BEZ ŠMINKE i u MINIĆU

Voditeljka Dragana Katić objavila je fotografiju bez šminke.

Objavljeno:

Voditeljka Dragana Katić već godinama je jedno od prepoznatljivih lica sa malih ekrana. Svojim šarmom uveličavala je emisije zabavnog karaktera i time doprinela njihovoj gledanosti. S obzirom na to da godinama gotovo da nema pauze u karijeri, letnje mesece koristi za odmor kako bi napunila baterije pred nove radne izazove.

Dragana će drugog avgusta proslaviti rođendan, a dana pred ovo slavlje provodi na moru gde uživa u zracima sunca i svim letnjim čarima. Ona je tako sa fanovima podelila neke od kadrova sa odmora, a jedna fotografija posebno je privukla pažnju. Na njoj je voditeljka u mini beloj letnjoj haljinici. Kako se voditeljka oduvek veoma elegantno i svedeno oblači, mnoge je oduševio ovakav njen izbor garderobe za letovanje. Zanimljivo je i da Dragana na licu nema ni tračak šminke koju uvek ima prilikom vođenja emisija, te se javnosti prikazala u sasvim prirodnom izdanju.

Godinama unazad spekuliše se o tome da li je Dragana na svom licu radila neke od estetskih intervencija, a ona je o tome i javno govorila.

- Na sebi nisam uradila ništa veliko, iste su mi uši, isti nos... Možete da vidite kako su mi drugačije obrve jer sam ih istetovirala. Razlog je što su moje prirodne bile jako spuštene i postajalo mi je sve teže da se našminkam – rekla je jednom prilikom.

Jedini hirurški zahvat kojem se Dragana podvrgla je blefaroplastika, podizanje očnih kapaka, no priznaje da za njen izgled najviše zasluga imaju svakodnevna nega i opšta briga za telo:

Objava Dragane Katić
Objava Dragane Katićfoto: Instagram printscreen/dragana_katic

- Uradila sam to pre 16 godina jer su mi gornji kapci bili jako otečeni i spušteni, u tolikoj meri da su mi smanjivali vidno polje - objasnila je voditeljka.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/RepublikaSrećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.