LJUBAVNI ŽIVOT DRAGANE ŠARIĆ JE MISTERIJA, SVE JE VEŠTO KRILA: Zbog čega su se ovi muškarci TAJILI OD NAS?
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ko bi rekao?

LJUBAVNI ŽIVOT DRAGANE ŠARIĆ JE MISTERIJA, SVE JE VEŠTO KRILA: Zbog čega su se ovi muškarci TAJILI OD NAS?

Samo dve njene ljubavi su ostale poznate javnosti, dok je druge vešto sakrila.

Objavljeno:

Verujemo da svi znate koliko Dragana Šarić poznatija kao Bebi Dol svoj emotivni život ljubomorno čuva od očiju javnosti. O tome kao da se ništa zasigurno ne zna!

Ona je na sceni više od četiri decenije, a kada god bi bila upitana o jačoj polovini, ona bi izbegavala odgovor te nikada nije ništa potvrđeno do kraja sa njene strane.

Samo dve ljubavi su ostale poznate javnosti, dok je druge vešto sakrila. Prva je pokojni pevač Masimo Savić, a druga je njen suprug Aleksa Todorović.

Bebi Dol krije ljubav
Bebi Dol krije ljubavfoto: Antonio Ahel/ATAImages

BEBI I MASIMO

Bebi i Masimo su osamdesetih godina bili u vezi, o čemu nisu mnogo govorili u javnosti.

- Bio je uporan i jednom me je na aerodromu dočekao sa cvećem. Tada je počelo sve - otkrila je jednom prilikom Bebi Dol.

Razlog za raskid ovog para mnogi nikada nisu razumeli.

- Nismo mogli da se dogovorimo gde ćemo biti. Da li u Istri, Zagrebu ili Beogradu - otkrila je Bebi Dol jednom prilikom.

Razlog za raskid mnogi nikada nisu razumeli.
Razlog za raskid mnogi nikada nisu razumeli.foto: Damir Dervišagić

Kada je saznala za njegovu smrt bila je skrhana bolom i kratko se oglasila tom prilikom.

- Zatekli ste me s ovom vešću. Massimo je bio veliki čovek i umetnik. Pamtiću ga samo po dobrom. Nisam znala da je bolovao. Tužna sam. Saučešće porodici - izjavila je pevačica za "Kurir".

SUPRUG ALEKSA

Aleksa je pisac i zabavljali su se pet godina. Posle toga su odlučili da je vreme za korak više. Venčali su se 2014. godine, a na ceremoniji kum im je bio pevač Oliver Mandić.

- Moj muž se zove Aleks Todorović. Rođen je i odrastao u Los Anđelesu, baš u opštini Holivud. Tamo je završio studije i stekao zvanje profesora književnosti i ruskog jezika. Devedesetih je prvi put na duže došao u Beograd, gde je zbog poznavanja jezika i zemlje bio dopisnik za nekoliko novinskih redakcija uključujući „Dejli Telegraf“ - rekla je Bebi jednom prilikom za „Gloriju“.

Na nekim javnim događajima se nisu nikad pojavljivali zajedno, a samo jedna zajednička fotografija je dospela do medija.

Fotografija je nastala na brodu, oboje su u kupaćim kostimima, a mi po prvi put možemo da vidimo kako izgleda čuveni Aleksa.

Bonus video:

00:35

POLICIJA ZAUSTAVILA BEBI DOL! Našli joj SEKIRU u torbi! Za sve kriv RIJALITI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.