SAŠA JOKSIMOVIĆ PREVARIO NACIJU? Ovo mu NIJE prvi put, evo šta se dešavalo U PROŠLOSTI
Foto: MARINA LOPIČIĆ

da li ste znali?

SAŠA JOKSIMOVIĆ PREVARIO NACIJU? Ovo mu NIJE prvi put, evo šta se dešavalo U PROŠLOSTI

Ovo nije prvi put da su vesti o razvodu srpskog glumca zapalile domaću štampu.

Objavljeno: 13:33h

Glumac i voditelj Saša Joksimović, nedavno je na društvenim mrežama otkrio da se razvodi od supruge Nevene posle 22 godine braka. Brat pevača Željka Joksimovića je tada napisao da "Nevena i on više nisu zajedno", da bi par dana kasnije demantovao da se razvodi.

"Desilo se to da se napravila priča o razvodu preko Instagrama. Malo je glupo na taj način okončati život koji je trajao 22 godine. Kad se posvađamo ili sporečkamo, imamo internu šalu da kažemo: Izvini se, inače sad stavljam na stori. Moj telefon se razbio i ta objava je visila dva sata bez preke potrebe", rekao je glumac Storiju, a na pitanje da li je taj potez bio ishitren i plod nesporazuma, on je kratko odgovorio "Da".

Ovo nije prvi put da su vesti o razvodu srpskog glumca zapalile domaću štampu.

Nedavno je na društvenim mrežama otkrio da se razvodi od supruge Nevene posle 22 godine braka.
Nedavno je na društvenim mrežama otkrio da se razvodi od supruge Nevene posle 22 godine braka.foto: Instagram printscreen/sasajoksimovic_official

Prošle godine je, opet na njegovom Instagramu napisao "konačno slobodan", nakon čega je Kuriru rekao da "ne bi komentarisao svoj privatan život".

Ranije je, u intervjuu "Gloriji" otkrio i da je tokom braka sa suprugom, čak 13 meseci bio razdvojen od nje, jer su "raskinuli":

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/sasajoksimovic_official

"Kritična je treća godina veze, pa onda peta. Mi smo tada raskinuli i 13 meseci vodili svako svoj život. Kod nas nije važila ona priča da vaza koja se slomi ne može da se zalepi. Nakon pomirenja naš puknuti kolač je zapravo još hrskaviji i lepši. Veza nam je postala čvršća, iako bi za nju neki rekli da je turbulentna".

Bonus video:

00:53

RAZVEO SE SAŠA JOKSIMOVIĆ: Dosta je bilo! Nevena i ja više nismo zajedno... Jedna rečenica sve je ŠOKIRALA

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.