ŠABAN ŠAULIĆ SA OVIM ČOVEKOM NIJE GOVORIO SKORO 3 DECENIJE: Tajnu poneo sa sobom, evo šta se dogodilo
Šaban Šaulić, Foto: Dragana Udovičić

ovo mnogi ne znaju

ŠABAN ŠAULIĆ SA OVIM ČOVEKOM NIJE GOVORIO SKORO 3 DECENIJE: Tajnu poneo sa sobom, evo šta se dogodilo

Šaulić nikad nije otkrio zašto je prekinuo veliko prijateljstvo

Objavljeno: 20:42h

Šaban Šaulić nije bio neko ko mnogo govorio o svom privatnom životu, te nije iznosio detalje o svojoj porodici i prijateljima.

Jednom prilikom Jašar Ahmedovski govorio je o prijateljstvu sa Šaulićem, ali i o prekidu istog, te je otkrio da njih dvojica nisu pričali skoro 30 godina.

"Nisam govorio sa Šabanom nakon porodične tragedije 25 godina i ne znam zašto se to desilo. Mislio sam da ćemo nekada progovoriti i da će mi reći o čemu se radi. Kada je poginuo, nisam mogao da izdržim i otišao sam na sahranu", govorio je Ahmedovski u emisiji "Premijera vikend-specijal".

"Ranije smo živeli zajedno, bili smo 24 sata zajedno, baš sam ga voleo, i kao čoveka i kao pevača, žao mi je što je sve tako bilo. Sa njim sam počeo, sa njim sam i završio, mnogo sam ga voleo i bio sam mu veliki prijatelj. Prvi susret je bio u kafani gde je pevao Halid Bešlić, tada on nije još ništa snimio. Kada sam pevao, napunio sam kafanu, te su me odmah pitali da radim tu. S obzirom na to da je Halid tu već pevao i da bi bila dva pevača, a nijedna pevačica, preporučili su mi restoran na Ilidži, gde sam odmah dobio posao i kasnije upoznao Šabana, koji me je doveo u Beograd i za sedam dana snimio prvi album",rekao je Jašar.

Bonus video:

02:49

TEŠKO MI JE DA PEVAM PESME POKOJNOG BRATA, ALI MI JE PUNO SRCE Jašar Ahmedovski peva na Tašmajdanu u Ipčetovu čast

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.