KO JE MILAN KESIĆ? Oženio atraktivnu PLAVUŠU pa se RAZVELI: Srbija je BRUJALA O NJEMU, a tek da mu vidite POREKLO
Milan, Foto: Dragana Udovičić

biografija

KO JE MILAN KESIĆ? Oženio atraktivnu PLAVUŠU pa se RAZVELI: Srbija je BRUJALA O NJEMU, a tek da mu vidite POREKLO

Sve o bivšem mužu naše pevačice!

Objavljeno:

Poznata novosadska folk pevačica i pariski biznismen venčali su se 3. maja 2008. godine, u Sabornoj Crkvi u Novom Sadu i tada su svi mediji brujali o njima.

Oko 600 zvanica je prisustvovalo ovom venčanju iz bajke, a sve je oko njih bilo luksuzno. Ovaj par nije štedeo na svojoj svadbi te su potrošili veliku svotu novca za ovo veselje. Svadba je koštala oko 120.000 evra, bar su tako pisali mediji u to vreme.

Sama torta je bila teška 80 kilograma, a njena venčanica je bila brendirana i papreno skupa.

Oko 600 zvanica je prisustvovalo ovom venčanju iz bajke
Oko 600 zvanica je prisustvovalo ovom venčanju iz bajkefoto: Damir Dervišagić

Reč je o svadbi Milana Kesića i Dare Bubamare.

Dara je u to vreme bila u petom mesecu trudnoće i nosila Konstantina, a medeni mesec je bio u Las Vegasu. Nakon 9 godina braka su se razveli, dok su pre toga živeli u Parizu.

Darin bivši suprug sve je prepisao svom sinu Kosti
Darin bivši suprug sve je prepisao svom sinu Kostifoto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Inače, Dara je više puta govorila o tome da i dalje održavaju jak, prijateljski odnos, te da joj je on velika podrška u svemu, čak i posle razvoda. Oni u slozi odgajaju svoje dete. On je bio njena podrška čak i onda kada je Dara pravila skandalozne poteze.

Darin bivši suprug sve je prepisao svom sinu Kosti, a između ostalog i Dari stan u Beogradu, plac na Fruškoj gori i nekoliko nekretnina u Parizu.

Dara dsnas ima i bivšeg muža i prijatelja
Dara dsnas ima i bivšeg muža i prijateljafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivši suprug popularne pevačice pokušao je da objasni kakav je bio njihov odnos tokom celog braka.

- Dara i ja se poznajemo 12 godina, bili smo i ostali najbolji prijatelji. Malo je teško da vam objasnim taj naš odnos, dosta je specifičan. Prava istina je da Dara i ja nikada nismo bili u pravom braku, uglavnom se naš odnos zasnivao na prijateljstvu i poštovanju. Postojala je i strast među nama, tada je Dara ostala u drugom stanju, pa smo se onda venčali. Međutim, poslednje dve i po godine braka nismo imali ništa, ali nismo hteli da se razvedemo zbog deteta. Spavali smo u odvojenim sobama. Ona je, kao i svaka žena, morala da izlazi, da upozna nekoga. Meni to nije smetalo, poštovao sam svaku njenu odluku - istakao je Milan.

1 / 4 Foto: DRAGANA UDOVIČIĆ

Bonus video:

03:03

SRAMOTA ME JE ŠTO ĆU OVO REĆI! Dara Bubamara progovorila o odnosu sa Rastom i o novom dečku: KLIKNULI SMO ODMAH, ODLEPILA SAM!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.