SJAJNI GOSTI I ODLIČNA ZABAVA U "PUSTI BRIGU"! Zorana o najzgodnijem glumcu, Lečić iskreno o životu i nepravdi
Pusti brigu, Foto: Kurir

kurir tv

SJAJNI GOSTI I ODLIČNA ZABAVA U "PUSTI BRIGU"! Zorana o najzgodnijem glumcu, Lečić iskreno o životu i nepravdi

U današnjoj epizodi najzabavnije emisije "Pusti brigu" u 17.10 časova na Kurir televiziji voditeljka i novinarka Ljiljana Stanišić ugostiće spikerku Staku Novković Đorđević, glumca Branislava Lečića, pevačicu Zoranu Pavić, mladog pevača Ljubu Stankovića, kao i doktorku Miru Vuković.

Objavljeno:

Ovog puta glavna tema biće praznik rada, a Staka, Branislav i Zorana prisetiće se kako se to nekada slavio praznik rada. Otkrili su i da su bili učesnici sleta, koji se u Titovu čast organizovao 25. maja. Staka je voditeljku Ljiljani Stanišić ispričala i kako je upoznala Tita i Jovanku i sve o tome događaju.

Jedanaestogodšnji pretalentovani Ljuba Stanković svojim glasom oduševio je sve u studiju, dok je doktorka Mira Vuković otkrila koji to sastojak u ishrani treba strogo izbegavati.

Kao i svake nedelje bend će se potruditi da u studiju bude sjajna atmosfera, Kruševac geto i Jasmina Stijović nasmejaće sve do suza, a miris u kuhinji vrhunskog kuvara Dejana Šutanovca probudiće sva čula!

Pusti brigu
foto: Kurir

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu emisije "Pusti brigu" danas od 17.10 časova samo na Kurir televiziji!

Bonus video:

05:50

NE DOŽIVLJAVAJU NAS U NAŠEM GRADU Nezaboravna zabava u Pusti brigu uz dvojac KRUŠEVAC GETO: Uvek gledamo da to bude OVAKO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.