PESMA, ZABAVA I ODLIČNA ATMOSFERA NA KURIR TELEVIZIJI! Ne propustite "Jedna pesma, jedna želja" večeras u 20 časova
Jedna pesma, jedna želja, Foto: Kurir

kurir tv

PESMA, ZABAVA I ODLIČNA ATMOSFERA NA KURIR TELEVIZIJI! Ne propustite "Jedna pesma, jedna želja" večeras u 20 časova

U godini kada brend Kurir slavi 20 godina i čuvena emisija “Jedna pesma, jedna želja” obeležava svoj 20. rođendan.

Objavljeno:

Popularni serijal narodne muzike “Jedna pesma, jedna želja” počinje sa emitovanjem od večeras na Kurir televiziji. Omiljeni pevači naše publike biće tu svake nedelje od 20 časova da učine vikend nezaboravnim!

Šarmatni Jelena Kovačević i Višeslav Petković, u stilu voditeljskih parova velikih italijanskih televizijskih šou-programa, poželeće gledaocima dobro veče sa gradskih trgova širom Srbije. Kao i do sada, popularne narodne pesme pevaće zvezde narodne muzike, a sve u pratnji Vlade Rajevića i njegovog orkestra “Oskar”.

Već tokom prve koncertne emisije “Jedna pesma jedna želja”, sa Trga kulture u Vrnjačkoj Banji, publika će gledati i slušati kraljicu narodne muzike Snežanu Đurišić, sjajnu Ildu Šaulić, kao i izvođače Srećka Krečara i mladog Nemanju Đurđević. Očekivano, ovi pevači, kao i njihov repertoar, privukli su ne samo građane Vrnjačke Banje, već i brojne posetioce ovog turističkog centra Srbije.

Jedna pesma, jedna želja na Kurir TV
Jedna pesma, jedna želja na Kurir TVfoto: Kurir

Uprkos lošem vremenu, već uz prve taktove počele su ovacije publike, a bilo je i onih koji nisu odoleli da zaigraju kolo. Gledaoci Kurir televizije zasigurno će moći da osete tu energiju uživajući uz brojne hitove narodne muzike.

Specijalno za gledaoce Kurir televizije, popularni pevači će pevati svoje vanvremenske hitove, zato ne propustite fenomenalnu zabavu pred malim ekranima, okupite svoje najmilije i zapevajte! To garantuje i Erna Perić, urednica emisije "Jedna pesma, jedna želja" od njenog osnivanja.

Gledajte "Jedna pesma, jedna želja" u nedelju večeras u 20 časova samo na Kurir televiziji! Za sve one koji nisu u prilici da pogledaju u ovom terminu emisija će se emitovati i u subotu, 22. jula u 20 časova.

Bonus video:

01:50

ZA 30. ROĐENDAN NESTVARNO IZNENAĐENJE: Nikolina od supruga dobila poklon koji NIGDE ne može da se KUPI (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.