ŠAVIJA PRIMLJENA U URGENTNI: Evo šta se dešava sa njom
Nataša Šavija, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

najnovije

ŠAVIJA PRIMLJENA U URGENTNI: Evo šta se dešava sa njom

Šavija bi trebalo da bude operisana sutra

Objavljeno: 09:14h

Brutalno pretučena starleta Nataša Šavija je upravo primljena u Urgentni centar, gde će ostati i sačekati drugu operaciju.

Šavija bi trebalo da bude operisana sutra, a ovo je najavila nedavno kad je unajmila drugog advokata, a Stefana Karića osudila što se provodi na moru.

Šavija bi trebalo da bude operisana sutra
Šavija bi trebalo da bude operisana sutrafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- U momentu kad zabrana prilaska nije izrečena, kad nije irečena ni zabrana izlaska van zemlje (čovek otišao na more, a ja u bolnicu uskoro i na drugu operaciju), kad sam morala sama da idem u sud da čitam predmet, gde je milion propusta! Između ostalog, nije predata medicinska dokumentacija u vidu manje knjige od strane mog (ili njegovog?) advokata, gde zamalo da odustanem od slučaja od umora. Ali ne. Pa neće to tako kod mene! Tražila sam i našla svog spasitelja za pravdu! - istakla je Šavija na svom storiju pre nekoliko dana.

Podsetimo, Šavija je operisana prvi put nekoliko dana nakon incidenta, stanje joj se kasnije zakomplikovalo, a posledice su i dalje vidljive na njenom licu.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Bonus video:

00:58

NAKON SAT I PO VREMENA U TUŽILAŠTU, NATAŠA ŠAVIJA STALA PRED KAMERE! Starleta šokirala: Težak prelom, čekam plastičnu operaciju!

(Espreso/republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.