UDALA SE ZA MUZIČARA I KAO DA JE NESTALA SA LICA ZEMLJE: Ova CRNKA je ćerka pokojnog Josifa Tatića FOTO
Josif Tatić, Foto: Printscreen/RTS

preslikani su

UDALA SE ZA MUZIČARA I KAO DA JE NESTALA SA LICA ZEMLJE: Ova CRNKA je ćerka pokojnog Josifa Tatića FOTO

Ćerka Josifa Tatića neverovatno liči na slavnog oca

Objavljeno:

Glumac Josif Tatić, koga publika pamti po brojnim ulogama, a možda ponajviše kao Taleta surovog iz serije „Grlom u jagode“ i Jataganca u „Boljem životu“ preminuo je pre deset godina. Sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

− Za Taleta mogu da kažem da je bio izuzetno dobar čovek, sjajan umetnik, beskrajno duhovit i prijatan. Bio je strastveni epikurejac, uživao je u životu, neprevaziđeni prijatelj i drug od koga nikada nisam mogao da očekujem da će uraditi nešto loše, nepristojno ili neprikladno. Imali smo ogromno poverenje jedan u drugog i bili smo beskrajno vezani – pričao je Predrag Ejdus koji je sa Josifom Tatićem godinama igrao izuzetno popularnu predstavu „Šovinistička farsa“.

Iz dva braka slavni glumac imao je dve ćerke. Sa prvom suprugom, kostimografkinjom Biljanom Dragović, 1970. godine dobio je Jelisavetu. Drugi put je postao otac u 57. godini, kada je sa suprugom Bebom dobio Hristinu, koja je ponela ime njegove majke.

Pokojni glumac Josif Tatić sahranjen je u Aleji zaslužnih građana
Pokojni glumac Josif Tatić sahranjen je u Aleji zaslužnih građanafoto: JDP

Jelisaveta je u detinjstvu provodila dosta vremena u pozorištu, čekajući roditelje da završe posao, i to je bilo presudno da se opredeli za profesiju kojom se bavila njena majka.

− Sada, kad imam sina, vidim koliko ono čime se roditelji bave direktno i nepopravljivo oblikuje interesovanje deteta. To je tako prirodno: doktorska deca upisuju medicinu, deca pravnika postaju advokati. Uvek bilo i biće – rekla je Jelisaveta Tatić Čuturilo u jednom od retkih intervjua koje je dala.

Ovo je ćerka Josifa Tatića,  Jelisaveta
Ovo je ćerka Josifa Tatića, Jelisavetafoto: Printscreen Facebook/Jelisaveta Tatic Cuturilo

Porodičnu sreću našla je kraj Nikole Čuturila, koji je u vreme kada je zamenio Bajagu u „Ribljoj čorbi“ važio za jednog od najlepših muzičara u zemlji. Jelisaveta i Nikola nekoliko godina živeli su u Londonu, a 2007. su se vratili u Beograd. Imaju sina Dimitrija.

Uspomenu na pokojnog oca, na koga podseća likom, Jelisaveta Tatić Čuturilo čuva tako što često na društvenim mrežama objavljuje njegove fotografije iz mlađih dana.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.