SEVERINU U BEOGRADU ZAUSTAVILA POLICIJA: Pevačica se PRAVDALA, evo kako se sve završilo FOTO
Severina Vučković, Foto: Instagram printscreen/severina

neočekivano

SEVERINU U BEOGRADU ZAUSTAVILA POLICIJA: Pevačica se PRAVDALA, evo kako se sve završilo FOTO

Evo kako se pravdala plavcima

Objavljeno:

Severina Vučković opet je imala probleme s beogradskom policijom!

Kako Kurir saznaje od dobro obaveštenog izvora, snimanje spota za pesmu "Nebo", koja je duet sa Sandijem Cenovim i reperom koji se predstavlja kao Ispod Radara, neočekivano je prekinuto kada je jedna patrola policije došla na set po prijavi građana.

Prema rečima svedoka s lica mesta, pojedinim stanovnicima Novog Beograda smetala je buka koju su proizvodili zvučnici iz automobila s muzikom za potrebe spote, te od užasne galame nisu mogli da spavaju. Kadrovi su snimani celu noć, do ranih jutarnjih časova, a pored buke smetao im je zvuk automobila i motora, koji su takođe korišćeni tokom snimanja ovog video-klipa.

Kad su primili prijavu, jedna policijska patrola uputila se ka mestu snimanja, gde je obavila razgovor sa samom Severinom i ostalim članovima ekipe. Nakon što su policajci dobili uveravanje da će se utišati i da je posredi samo snimanje, pevačica je prošla bez kazne, a kad su završili s poslom, uputili su se dalje, te kasnije više nije bilo sličnih problema.

- Severini nije bilo baš prijatno zbog cele situacije. Ona je u trenutku dolaska patrole bila u automobilu i baš je snimala deo spota u kom je ona u prvom planu. Čim je izašao iz vozila, policajac je objasnio zbog čega je tu, a onda se uputio i ka samoj pevačici. Prepoznao ju je odmah i upitao o čemu se radi i da li ona snima. Tada im je uputio upozorenje i zamolio ih da budu tiši jer je mrkla noć, ili će u suprotnom biti primoran da im napiše kaznu zbog buke i narušavanja mira. Kad je dobio obećanje da će smanjiti muziku i da uskoro završavaju, patrola je otišla, a Severina i njen tim su se uputili na drugu lokaciju kako bi završili započeti posao - završava izvor.

Ne ide joj

Novi singlovi podbacili

Severina je posle duže diskografske pauze početkom jula na svom Jutjub kanalu objavila četiri nova singla, koji, su uz dva ranije objavljena i još dva koja će se uskoro pojaviti, predstavljaju takozvanu A stranu njenog novog albuma "Sorry". Ipak, da li se njenoj publici ne sviđa novi muzički pravac kojim je pevačica krenula ili je nešto drugo posredi, tek nove pesme nisu zaživele kao što se očekivalo.

Tako se nijedna od njih nije našla ni u top 20 na trendingu u našoj zemlji, a mnogi su primetili da za dve nedelje na nekim od numera nije uspela da prikupi ni milion pregleda, što su mnogi od zvezde njenog kalibra očekivali. Najviše pregleda ima duetska pesma sa treperom Igorom Panićem Nućijem "Metak", koja za dve nedelje broji milion i 1.700.000.

Bonus video:

02:03

SEVERINA SE UNAKAZILA, TRI PUTA JE POLUPALA NOS! Jelena Maćić sasvim otvoreno o pop zvezdi, a evo šta je rekla o njenom FILMU

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.