NE PROPUSTITE POPODNE SA LJILJOM STANIŠIĆ! Lepa Lukić, Milena Ćeranić i Anja Mit dovele atmosferu do usijanja
Pusti brigu, Foto: Kurir

pusti prigu

NE PROPUSTITE POPODNE SA LJILJOM STANIŠIĆ! Lepa Lukić, Milena Ćeranić i Anja Mit dovele atmosferu do usijanja

"Pusti brigu" danas u 17.10 časova samo na Kurir televiziji!

Objavljeno:

U današnjoj epizodi voditeljka emisije "Pusti brigu" Ljiljana Stanišić ugostiće pevačice Lepu Lukić, Jasnu Đokić i Milenu Ćeranić, KUD Milan Đ. Milićević, glumicu Anju Mit, automobilistu Nemanju Milovanovića i njegovu ćerku Mašu Milovanović, dobitnicu brojnih internacionalnih priznanja u pevanju.

U opuštenom i zabavnom razgovoru sa Ljiljanom Stanišić, Lepa je otkrila šta zaista misli o novokomponovanoj muzici, kao i koja bi pevačica mogla da bude njena naslednica. Bilo je reči i o kuvanju i kućnim poslovima, koje je Lepa dočarala na sebi svojstven način. Pevačica Jasna Đokić prisetila se kako joj bilo tokom karijere dok je bila članica grupe Đerdan, čije savete je pomno slušala i koje pesme sada peva za najveći bakšiš. Lepa i Jasna su se oprobale u pravljenju peciva, mesile su testo u igrici "Trka s vremenom", a u pomoć su im uskočili i domaćini emisije Ljiljana Stanišić i Dejan Šutanovac.

Kulturno umetničko društvo Milan Đ. Milićevič predstavilo se igrama iz Srbije, a koreograf Zoran Mitrovski najavio je i njihov godišnji koncert, zakazan za 3. jun. Glumica Anja Mit govorila je o braku s pilotom Ognjenom Vesićem i tom prilikom otkrila mnoge pikanterije iz njihovog odnosa, kao i kako je opisuje kolega Stefan Buzurović, s kojim igra u predstavi "Raj na zemlji". Pevačica Milena Ćeranić, osim promocije novih pesama, istakla je i da veruje u brak i ljubav za ceo život, a prvi put je pričala o svojim najvećim strahovima i o tome ko joj je najveća podrška u životu.

Desetogodišnja Maša Milovanović u goste je došla sa tatom, automobilistom, Nemanjom Milovanovićem. Dobitnica je brojnih svetskih priznanja u pevanju, a ispričala je i da je dobila poziv za učešće u San Remu, dok je njen otac otkrio da li ima kazne zbog kršenja saobraćajnih propisa i koja je najveća brzina kojom je vozio.

A kako to izgleda kada voditeljka Ljiljana Stanišić zaigra kolo, šta je Dejan Šutanovac ovaj put spremio za nedeljni ručak i kakve su zanimljive skečeve pripremili Kruševac Geto i Jasmina Stijović, saznajte u emisiji "Pusti brigu" danas u 17.10 časova samo na Kurir televiziji!

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.