KOMŠIJE PROGOVORILE O ŽARKU LAUŠEVIĆU: Evo šta glumčeva okolina MISLI o njemu, sve IZNELI bez zadrške
Žarko Laušević, Foto: Damir Dervišagić

rekla su sledeće

KOMŠIJE PROGOVORILE O ŽARKU LAUŠEVIĆU: Evo šta glumčeva okolina MISLI o njemu, sve IZNELI bez zadrške

Laušević intervjue retko daje, a još ređe se pojavljuje na javnim događajima

Objavljeno:

Nakon što se u maju prošle godine zauvek vratio u Srbiju posle 20 godina, susedi nisu tako često viđali glumca. U poslednje vreme situacija je drugačija.

Život Žarka Lauševića je turbulentan i koliko god izložen javnosti, glumac se trudio da podigne zidine oko sebe. Intervjue retko daje, još ređe se pojavljuje na javnim događajima.

Žarko sa surugom i njihovim psom živi u srcu Beograda.

- Nakon što je izašao iz zatvora i počeo da radi projekte u Srbiji, tada je još živeo u Americi, skoro da ga nismo ni viđali. Nekada je spavao u hotelima, nekada u stanu. Retko se mogao sresti, mislim da je čak u Srbiju dolazio na nekoliko dana, tek toliko da završi šta ima na snimanju i da se vrati, počinje priču stariji gospodin koji živi u blizini.

- Kada su se vratili zauvek u Srbiju ili makar na duži period jer mi je njegov prijatelj rekao da će odlaziti i za Ameriku kada Anita bude morala da radi velike projekte, viđamo ih češće. U početku se skrivao, u smislu da se mogao videti samo uveče. Znali smo da im treba mir i kao komšije smo se trudili da ih ne remetimo. Ona je bila aktivnija, viđali smo je u šetnji sa psom, ali njega retko.

Milanovu priču potvrdila je komšinica koja je o Lauševiću rekla sledeće:

- Pribojavala sam se i da mu poželim “dobar dan” jer je bilo očito da je želeo da bude nevidljiv. U mantilu, sa kapom ili šeširom. Nosio je masku više zbog toga nego zbog korone sve dok je još bilo ljudi na ulici sa maskom. Sada ga viđam i tokom dana, prošetaju zajedno. Nekada popije kafu u jednom kafiću skrivenom među zgradama. Ostario je ali i dalje ima u sebi tog šarma. Supruga mu je jedna vesela žena, sa osmehom i sjajem u očima, kaže ona.

Natalija koja se nalazila ispred obližnje radnje bila je raspoložena da priča o Žarku.

- Znam da tu živi ali ga nisam često viđala. Mislim da im je nedavno u poseti bila Anitina ćerka iz prvog braka. Žarka sam videla nekoliko puta, uglavnom u žurbi. Često ga odvoze i dovoze sa snimanja. Nekada uđe i u taksi. Jedne prilike kupovao je cigarete na trafici, stajao ispred mene. Poznala sam mu glas. Osmehnula sam se i pozdravila ga, uzvratio mi je kroz osmeh. Život mu je ostavio ožiljke na licu, ali drži se.

Komšija koji je uobližnjem kafiću sa prijateljem igra šah, poznaje Žarka, ali je šturo govorio o njemu.

- Žarko ne voli da se priča o njemu, a niko ne bi imao ništa loše da kaže. Kivan je što su ga mnogi osudili pre suđenja i taj pritisak javnosti nikada neće zaboraviti. Zato je sada zatvoren. Tu su, to je sve što mogu da vam kažem. Žarko ima dosta ponuda da radi, bira ono što mu je privlačno. Ne sviđa mu se ova hiperprodukcija jer mnogo kvalitetnih projekata ne bude zapaženo zbog količine. Aneta će od jeseni raditi dva velika projekta u Njujorku jer je ona odlična maskerka. Tada će morati duže da bude u Americi, a Žarko će ići kako mu obaveze budu dozvolile.

Bonus video:

02:25

Žarko Laušević iskreno o glumi, otkrio detalje NOVE ULOGE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.