TABLOIDI NAPAKOVALI LJUBI PRIČU: Kao razlog razvoda sa Natašom PODMETNULI ovu devojku! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Aleksandar Jovanović Cile

koja NEBULOZA

TABLOIDI NAPAKOVALI LJUBI PRIČU: Kao razlog razvoda sa Natašom PODMETNULI ovu devojku! (FOTO)

Razvod jednog od najpoznatijih parova domaćeg džet-seta i dalje traje, pa tako i na površinu isplivavaju prljavi detalji koji su izazvali sukob pevačice Nataše Bekvalac i Ljube Jovanovića
Objavljeno:

Pema saznanjima iz izvora bliskih nekadašnjem paru, skorašnji napisi nekih senzacionalističkih medija, a u vezi sa navodnom ljubavnicom nekadašnjeg sportiste, a sadašnjeg direktora Jovanovića - nisu istiniti.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naime, pre nekoliko dana je u tabloidima "procurela" priča jedne žene koja se izdaje za ljubavnicu Ljube Jovanovića, koja govori o tome kako je "uništila Nataši brak" te da je pevačica u depresiji i posećuje psihijatra.

Kako izvor otkriva, ne samo da ta žena nije rasturila njihov brak, već mediji nisu potrefili ni njeno pravo ime. Devojka sa slike naslovnice tabloida nije Branka Vuković, već se zove - Milica!

- Ljuba se samo nasmejao kada je iz novina saznao ko je ta njegova ljubavnica. Ona je u tekstu predstavljena kao Branka Vuković, međutim devojka na slici se zove Milica. Bukvalno joj nisu potrefili ni ime ni prezime, jer se u međuvremenu udala - kaže izvor, i nastavlja:

foto: Dragan Kadić

- Udata je za jednog biznismena sa kojim živi u Sloveniji. Tamo je sa njim i kćerkom. Uopšte se ne zove tako kako su napisali, ljudima se razaraju životi zbog ovakvih laži, i svedok sam da Ljubi pokušavaju da napakuju priču.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.