SVI POGLEDI SU BILI UPRTI U NJIH DVE! Bivše Kanje Vesta došle ISTO OBUČENE, svi ostali NEMI nakon OVOG PRIZORA
Kim Kardašijan i Čejni Džons, Foto: EPA JUSTIN LANE, printscreen/instagram/chaney jones

IZNENADIĆETE SE

SVI POGLEDI SU BILI UPRTI U NJIH DVE! Bivše Kanje Vesta došle ISTO OBUČENE, svi ostali NEMI nakon OVOG PRIZORA

Kim i Čejni olele su istog muškarca, a očigledno imaju i sličan modni ukus.

Objavljeno: 15:37h

Juče je širom SAD-a obeležen Dan nezavisnosti, a mnoge poznate ličnosti su 4. jul proslavile na ekskluzivnoj žurci Majkla Rubina.

Kodeks oblačenja je bilo "potpuno belo", a ono što je svima privuklo pažnju jeste što su se na istom događaju, bivše izabranice Kanjea Vesta pojavile u istom autfitu.

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan, koja je sa poznatim reperom bila u braku od 2014. do 2022. godine, na ovoj žurci se pojavila u prozirnoj beloj korp majici Alaia koja je inspirana kosturom, a donji deo kombinacije je činila bela suknja sa istim radom.

Kim je celu kombinaciju stilizovala i srebrnim lančićem koji je ponela oko struka, a uz ovaj beli stajling, ona je pustila svoju kosu da pada niz telo.

Sa druge strane, Čejni Džons, devojka sa kojom je Kanje Vest izlazio nekoliko meseci nakon razvoda od Kim Kardašijan je za ovaj događaj odabrala maltene isti stajling samo u verziji haljine.

Za razliku, od Kim, Čejni Džouns je odlučila da podigne kosu u punđu za ovu priliku, a sve je upotpunila i upečatljivom torbicom.

- Možda ih je Kanje obe obukao...odvojeno, a da nije rekao ni jednoj ni drugoj - bio je jedan od komentara na ovu novonastalu situaciju.

"Tragično", "Sramno", "Smešno" - ovo su bili komentari u većini na isti stajling koji su na istom događaju ponele bivše izabranice poznatog repera.

Bonus video:

00:14

Kupila haljinu Kim Kardašijan i razočarala se

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.