SNAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ PODELILA SVAKI TRENUTAK POROĐAJA: On je bio uz NJU, EMOTIVNO
Foto: prentscreen/instagram/adrianakadar

ovo niko nije očekivao

SNAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ PODELILA SVAKI TRENUTAK POROĐAJA: On je bio uz NJU, EMOTIVNO

"Sam porođaj je bio kratak i ne toliko bolan kada uporedim sa kontrakcijama" napisala je Andriana

Objavljeno: 11:02h

Sava Džehverović, rođeni brat pevačice Teodore Džehverović, dobio je ćerku sa influenserkom Adrianom Kadar. Ćerkici su dali ima Dorotea, što znači "dar Božiji" - od grčkog doron, što znači "dar" i theos što znači "Bog".

Andriana i Sava, koji je od supruge 15 godina stariji, a bio joj je i profesor, objavili su na društvenim mrežama svaki trenutak porođaja. Džehverović je bio sve vreme uz superugu, na koju je jako ponosan.

- Sam porođaj je bio kratak i ne toliko bolan kada uporedim sa kontrakcijama. Osećaj kada su mi je stavili na grudi je bio nešto neverovatano, što ću pamtiti do kraja života - napisala je posle porođaja Adriana.

savo džehverović, Adriana Kadar
foto: prentscreen/instagram/adrianakadar

Sava je takođe podelio svoje utiske i veoma je ponosan na svoje devojke.

00:41

Džehvina brat Sava snimao Adrijanu sve vreme porođaja

- Nemam snage ni mnogo da pišem. Danas sam doživeo najveću sreću u životu. Doživljaj je neopisiv a emocije samo jednom u životu. Toliko sam želeo da prisustvujem porođaju i da zajedno dočekamo na svet našu Doroteu. Želja nam se ispunila u poslednjem trenutku jer je Bog tako hteo. Svakom tati bih to preporučio. Moja žena je danas bila heroj i ponosim se njom. Bićeš najbolja mama na svetu - napisao je on na Instagramu.

Bonus video:

02:44

TEODORA DŽEHVEROVIĆ OTKRILA zašto nije prošla u Zvezdama granda: BILO JE MNOGO SUZA! Samo JEDNA osoba u žiriju je verovala u nju

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.