DA LI JE MOGUĆE? 8 godina radio sa Šabanom, a sad se HRANI u CRKVENOJ KUHINJI: Njegovo POREKLO razara
Foto: Dragan Kadić

ŽIVOTNA PRIČA

DA LI JE MOGUĆE? 8 godina radio sa Šabanom, a sad se HRANI u CRKVENOJ KUHINJI: Njegovo POREKLO razara

Zbog povrede oka morao je da prestane da radi.

Objavljeno:

Nekadašnji bubnjar Šabana Šaulića, Saša Imerović, zvani Bata (54), svirao je osam godina bubnjeve po kafanama s legendarnim pevačem, a zbog povrede oka morao je da prestane da radi.

Sada se hrani u crkvenoj kuhinji.

- Radio sam i u "Obući Beograd" 22 godine i četiri meseca, međutim, imao sam povredu oka na radnom mestu i dobijam novčanu pomoć od države za telesno oštećenje. Oko sam operisao u KBC "Zvezdara" 2009. godine. Ranije sam kao pomoć dobijao 15.000, a sada imam 22.000 dinara. Osam godina sam svirao sa Šabanom po kafanama, a da nisam poslušao njegov savet, možda sada ne bih imao ni krov nad glavom - priča Imerović i otkriva da je ima svoj krov nad glavom i to samo zato što mu je pevač dao savet zlata vredan.

Saša Imerović
Saša Imerovićfoto: Facebook printscreen/Sa margine u visine

- Šaban mi je rekao: "Sine, nemoj da dozvoliš da budeš na ulici, imaš pare, kupi stan". Tako sam kupio jednu garsonjeru kod Kalenić pijace. Lepo sam zarađivao, lepo sam živeo od muzike, ali to je bilo drugo vreme. Da sam znao da ću da padnem, ja bih seo. Bubnjeve više ne sviram, nemam dovoljno novca i hranim se ovde, hvala bogu, nikome nisam dužan. Zahvalan sam volonterima Verskog dobrotvornog starateljstva i da zahvalim ocu Vladi i Vasi, koji se bore za nas. Da nema crkvene kuhinje, mnogi bi ostali gladni, pa i ja - rekao je Imerović.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.