TO ŠTO SU POBEDILI NIŠTA NE ZNAČI! Dvoje pobednika Zvezda Granda su USPELI, a od ostalih ni TRAGA ni GLASA
Grand, Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

ko bi rekao?

TO ŠTO SU POBEDILI NIŠTA NE ZNAČI! Dvoje pobednika Zvezda Granda su USPELI, a od ostalih ni TRAGA ni GLASA

Pobeda u takmičenju ne garantuje uspeh i posle takmičenja.

Objavljeno:

Iz 16 dosad emitovanih sezona muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" imamo 18 pobednika ovog šoua. U dve sezone su proglašena po dva pobednika, jedan po glasovima publike, a drugi po glasovima stručnog žirija.

Ipak, to što su neki takmičari pobedili ne znači da su napravili uspeh i nakon te pobede. Tačnije, zapravo su retki oni koji su napravili uspešne karijere i koji danas imaju veliki broj hitova.

Nakon 16 sezona samo dvoje pobednika mogu da se pohvale brojnim hitovima, ali i popularnošću koja nije trajala nekoliko meseci. To dvoje su Milica Todorović i Darko Lazić.

Zvezde Granda godinama najgledanije muzičko takmičenje na našim prostorima
Zvezde Granda godinama najgledanije muzičko takmičenje na našim prostorimafoto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

Milica Todorović je pobedila u drugoj sezoni. Ona je tada bila maloletna kada je osvojila pehar. "Dve čaše", "Moje zlato", "Sve je uzalud", "Uporedi me" i "Konačna odluka" su samo neke od pesama koje su se proteklih godina izdvojile u karijeri ove popularne pevačice.

"Moje zlato" je pesma koja se slušala i na "Olimpijskim igrama". Naši sportisti su uz tu pesmu proslavljali pehare i medalje. Osim toga, treba podsetiti da je Milica imala tu čast da peva na svadbi Novaka Đokovića.

Veliku popularnost i veliki broj hitova u svojoj karijeri ima i pobednik treće sezone "Zvezda Granda" Darko Lazić. Zapravo, on je taj drugi pobednik koji je napravio veliki uspeh i nakon takmičenja. I Darko je, kao i Milica, bio maloletan kada je pobedio u svojoj sezoni.

"Godinu dana 300 kafana", "Majko", "Idi drugome", "Srce od silikona" i "Fine i poštene" su samo neki od hitova iz karijere ovog folk pevača. Darkovu karijeru osim hitova obeležile su i brojne afere i intrige.

Pre nekoliko godina Darko je imao tešku saobraćajnu nesreću, a u prošlosti imao je više manjih udesa i često je kršio saobraćajne propise. I njegov ljubavni život privlačio je veliku pažnju.

Bio je u braku sa bivšom voditeljkom i pevačicom Anom Sević, sa kojom je dobio ćerku. Sa bivšom verenicom Marinom Gagić je dobio sina Alekseja, a posle burnog raskida ove romanse, Darko je ponovo uplovio u još jedan brak. Njegova supruga je Katarina Lazić, a pevač je jednom prilikom otkrio da svoju sadašnju suprugu duže poznaje.

Među pobednicima "Zvezda Granda" ima onih od kojih se očekivali mnogo više. To je slučaj sa Harisom Berkovićem. Nakon nekih početnih uspeha on kao da je odlučio da zapostavi svoju karijeru, a proteklih godina on je daleko poznatiji kao dečko Rade Manojlović, a ne kao pevač koji za čije nastupe se publika otima i koji ima veliki broj hitova.

Neki su imali svojih pet minuta slave nakon pobede. To je bio slučaj sa Amarom Giletom Jašarspahićem. Nakon pobede u sedmoj sezoni, njemu je tada "Grand" organizovao spektakularni koncert u Kaknju, odakle je ovaj pevač inače.

Na tom koncertu je bilo čak 40.000 ljudi. "Ne prestaju moje kiše", "Apokalipsa" i "Ponekad" su neke pesme koje su postale hitovi ovog pevača. Amar i dalje redovno nastupa, ali već nekoliko godina on ne privlači onoliku pažnju kao što je to bilo u periodu nakon pobede u sedmoj sezoni "Zvezda Granda".

Amar Gile je nakon takmičenje u Zvezdama Granda ostvario veliki uspeh
Amar Gile je nakon takmičenje u Zvezdama Granda ostvario veliki uspehfoto: Nemanja Nikolić

Dušan Svilar je pobedio u trećoj sezoni. On u proteklom periodu nije posvećen komercijalnoj muzici. On sada ne privlači pažnju kao nekada, ali za njega se ne može reći da je neuspešan. Podsećamo da između ostalog njega publika može da gleda i da čuje u pozorištu. Naime, on glumi u popularnom mjuziklu "Crni leptir".

Nakon 16 sezona potvrdilo se da pobeda ne znači uspeh, a Rada Manojlović, Aleksandra Prijović, Milica Pavlović, Tea Tairović, Jelena Kostov, Biljana Sečivanović, Aleksandra Mladenović, Ljuba Perućica i Uroš Živković su na listu onih koji nisu pobedili u svojim sezonama, ali su napravili veliki uspeh nakon takmičenja.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.