ŠOK PROMENA ELENE KITIĆ: Svi u NEVERICI gledaju Miletovu naslednicu FOTO
Elena Kitić, Foto: Printscreen Instagram/elenakitic

drastično

ŠOK PROMENA ELENE KITIĆ: Svi u NEVERICI gledaju Miletovu naslednicu FOTO

Iz vatrene crnke prešla u plavuše

Objavljeno: 16:57h

Ćerka estradnog para, Marte Savić i Mileta Kitić, pevačica Elena Kitić, poznata je kao jedna od atraktivnijih dama sa javne scene, koja privlači pažnju gde god se pojavi.

Pevačica više nije toliko aktivna na društvenim mrežama, zbog čega se brojni fanovi raduju svakoj njenoj novoj objavi. Elena neretko menja svoj stil, a sada se na Instagramu pohvalila novom frizurom.

Naime, sve je iznenadila fotografija plave Elene, kojoj je duga crna kosa zaštitni znak.

Fanovi su diskutovali o čemu se radi, a novim nizom fotografija, pevačica je otkrila da je u pitanju perika, te da je i dalje ona stara.

Međutim, mnogi su bili oduševljeni novim imidžom, pa nije isključeno da uskoro zaista promeni boju kose, dok ima i onih kojima se ova promena nije dopala.

"Brutalno ti stoji", "Bolje ti stoji crna kosa, nikako nemoj u plavuše", "Moderna je frizura i baš ide uz tvoj stil", "Atraktivno i zanimljivo", "Bezlična je ova boja, crna je vatrena", nizali su se komentari.

Podsetimo, pevačica Elena Kitić, naslednica estradnog para Mileta Kitića i Marte Savić, već neko vreme uživa u vezi sa reperom Mihailom Miksom Vujićem.

Bonus video:

00:15

MILETOVA NASLEDNICA ZAVELA JAČI POL KOMBINACIJOM KOJA OTKRIVA MNOGO: Elena Kitić otkrila grudi, stomak i zategnutu ZADNJICU!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.