LOW Z ZA ESPRESO O ŠOKANTNOM NASTUPU: Mili joj je uradio nešto što drugima ne bi dozvolila
Mili, Foto: Video Printscreen / Privatna arhiva

zanimljivo

LOW Z ZA ESPRESO O ŠOKANTNOM NASTUPU: Mili joj je uradio nešto što drugima ne bi dozvolila

Prvi put je progovorila o svemu

Objavljeno:

Reper Mili je na nedavno održanom festivalu "Music Week" na bini izveo performans sa atraktivnom plesačicom Low Z.

Ovaj nastup je šokirao publiku i fanove, a naročito je bio jedan deo scenskog performansa. Naime, u jednom trenutku, Mili je uradio ono što mnogi muškarci maštaju. Udario je Low Z po zadnjici. Nas je zanimalo čija je to bila ideja, pa smo kontaktirali Low Z da bi nam ona odgovorila na neka pitanja koja se postavljaju nakon takvog nastupa.

1 / 3 Foto: Video Printscreen / Privatna arhiva

Zanimalo nas je i da li između Milija i nje ima nešto više od profesionalne saradnje jer im je takav nastup bio da su mnogi posumnjali da između njih postoji strast i van scene.

– Sa Milijem se poznajem jako dugo, on je prema meni pravi džentlmen i jako zaštitnički nastrojen - rekla je Low Z za Espreso na početku razgovora, pa nam je potom otkrila čija je ideja bila da je Mili udari po zadnjici, a skoro ga je presrela policija.

– Sve koreografije i ideje su moje, ali naravno da smo zajedno odlučivali koliko ćemo daleko da idemo, a da ljudima to ne bude previše. Čak sam ga nagovorila i da zaigra i srce mi je puno što me je poslušao jer smo bili sjajni.

Jako sam ponosna na njega, skroz je izašao iz svoje zone komfora i dokazao ovim nastupom koliko se zalaže za svoj posao da sve izgleda savršeno do najsitnijeg detalja - rekla nam je atraktivna plesačica.

Sve koreografije i ideje su moje, ali naravno da smo zajedno odlučivali koliko ćemo daleko da idemo
Sve koreografije i ideje su moje, ali naravno da smo zajedno odlučivali koliko ćemo daleko da idemofoto: Video Printscreen / Privatna arhiva

– On je jedini izvodjač svakako kome dozvoljavam na nastupu da me udari i zagrli a sad, ostalo nagađajte - rekla je Low Z na kraju razgovora i tako ostavila prostora za dalje sumnje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.