JUGOSLOVENSKI GLUMAC DOBIO DETE U 92. GODINI I SVI BRUJALI DA NIJE NJEGOVO: Ovako je izgledala njegova MLADA žena
Glumac, Foto: Printscreen/HRT

zanimljivo

JUGOSLOVENSKI GLUMAC DOBIO DETE U 92. GODINI I SVI BRUJALI DA NIJE NJEGOVO: Ovako je izgledala njegova MLADA žena

Zvonimir je bio veliki zavodnik, ali se ženio samo dva puta

Objavljeno: 14:18h

Brojni poznati muškarci dobili su naslednike posle pedesete godine života, ali rekorder svakako ostaje jugoslovenski glumac Zvonimir Rogoz koji je sina Rafaela dobio u 92. godini.

Dok je bio živ, po hrvatskoj čaršiji šuškalo se da on zapravo nije biološki otac deteta koje je rodila njegova 56 godina mlađa supruga Agata.

Sa druge strane ona je uporno tvrdila da te tračeve plasiraju ljubomorne bivše ljubavnice glumca koji je slovio za jednog od najvećih zavodnika.

Inače, Zvonimir Rogoz je rođen u Zagrebu u porodici advokata. Kao dete je ostao bez roditelja i odrastao uz kuma koji ga je poslao u poslovnu školu u Beč, ali gluma je bila njegova prava ljubav.

Svoju poslednju ulogu imao je kada je napunio 100 godina.

Inače, Zvonimir je bio veliki zavodnik, ali se ženio samo dva puta. Druga žena Agata Rogoz, bila je mlađa od njega 56 godina i podarila mu je dete u njegovoj 92. godini života. Njegov čuveni odgovor na pitanje kako im se to desilo “Nismo pazili”!

U Pragu je igrao i na filmu, snimivši oko 20 filmova, Objavio je knjigu 'Mojih prvih sto godina', a o njemu je snimljen film 'Zdrav Rogoz u zdravom telu'
U Pragu je igrao i na filmu, snimivši oko 20 filmova, Objavio je knjigu "Mojih prvih sto godina", a o njemu je snimljen film "Zdrav Rogoz u zdravom telu"foto: Printscreen/ Youtube/ Kabukiworld

Zvonimir je umro na svom rodnom mestu u Zagrebu 6. februara 1988. u 101. godini. Glumac se školovao u Beču i Zagrebu. Nastupao je u Osijeku, Varaždinu i Ljubljani. Proslavio se ulogom u Hamletu, te je angažovan u Pragu, gde je stekao međunarodni ugled. U Pragu je igrao i na filmu, snimivši oko 20 filmova, Objavio je knjigu "Mojih prvih sto godina", a o njemu je snimljen film "Zdrav Rogoz u zdravom telu".

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.