OGLASIO SE MENADŽER ACE LUKASA! Udario ŽESTOKO po ZABRANI KONCERTA, pa PORUČIO SAMO JEDNO
Saša Mirković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

HAOS

OGLASIO SE MENADŽER ACE LUKASA! Udario ŽESTOKO po ZABRANI KONCERTA, pa PORUČIO SAMO JEDNO

"Rado nastupamo po Hrvatskoj, volimo da uveselimo publiku i hrvatska publika dokazano obožava Acu Lukasa." rekao je Mirković

Objavljeno: 13:53h

Iz susedne Hrvatske ponovo stižu negodovanja zbog nastupa srpskih pevača, a ovaj put "Iz Domovinskog pokreta Kaštela" reagovali su na Fejsbuku zbog najavljenih izvođača koji bi ovog leta trebalo da nastupaju na Barbarincu - a pre svih im smeta Aca Lukas i Jelena Karleuša.

Povodom novonastale situacije oglasio se menadžer Ace Lukasa,Saša Mirković.

- Rado nastupamo po Hrvatskoj, volimo da uveselimo publiku i hrvatska publika dokazano obožava Acu Lukasa. O tome je u svedočila krcata zagrebačka Arena - rekao je Mirković.

Saša Mirković o zabrani za Acu Lukasa
Saša Mirković o zabrani za Acu Lukasafoto: kurir

Podsetimo, kako je udruženje navelo, radi se o arheološkom lokalitetu s pomorskom i kopnenom arheološkom zonom u Kaštelanskom zalevu i omiljeno je izletište Kaštelana, Vranjičana, Solinjana i Splićana.

- I ovo leto postaje mjesto zabave. Island of Love festival na otočiću Barbarincu godinama je bio tehno-partijanerska oaza koja je bila posećena i zapamćena po dobroj zabavi. Disko ostrvo ove godine ugošćuje Jelenu Karleušu, Acu Lukasa i Harisa Džinovića. Domovinski pokret Kaštela smatra da ovaj muzički pravac ne pripada našem podneblju te kako moramo čuvati mediteransku i evropsku kulturu kojoj pripadamo - poručili su.

U Hrvatskoj ponovo određeni pojedinci ili grupe apeluju da se zabrane nastupi srpskih pevača u njihovoj zemlji
U Hrvatskoj ponovo određeni pojedinci ili grupe apeluju da se zabrane nastupi srpskih pevača u njihovoj zemljifoto: prentscreen/facebook/Domovinski pokret Splitsko-dalmatinska županija

- Muzika oblikuje našu stvarnost i društvenu filozofiju, a navedeni izvođači pripadaju nekom drugom identitetu. Prljavo kazalište otvorilo je festival i nakon njih će tokom julu Kaštelani, Vranjičani, Solinjani, Splićani i brojni gosti slušati Karleušu, Lukasa i Džinovića, bili u tom trenutku na Barbarincu ili ne bili. Muzika se širi zalivom. Dužni smo čuvati kulturno dobro, a Grad Kaštela, koji je izdao koncesiju na zaštićenom kulturnom dobru, trebalo bi da vodi računa koji će se događaji organizirati na ostrvu - navode u objavi.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.