Naša pevačica je GODINAMA pokušavala da sazna nešto o svom OCU: Jedna informacija joj je BUKVALNO promenila život!
Foto: Printscreen Instagram

Istinita priča

Naša pevačica je GODINAMA pokušavala da sazna nešto o svom OCU: Jedna informacija joj je BUKVALNO promenila život!

Godinama je trajala životna drama poznate pevačice, sve do trenutka kada konačno nije saznala odgovor na pitanje koje je tražila tako dugo
Objavljeno:

Pevačica Anabela Atijas tokom života susretala se sa brojnim životnim nedaćama koje su joj u velikoj meri pokvarile detinjstvo, ali i godine koje su usledile nakon, po nekom nepisanom pravilu, najbezbrižnijeg perioda u životu. Ipak, ona je zahvaljujući brojnim problemima prerano sazrela i postala jaka osoba, zbog čega danas malo šta može da je uzdrma.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Dragan Kadić

Ona se prvi put susrela sa neopisivom tugom onda kada su njeni roditelji Jadranka i Ahmed odlučili da stave tačku na svoj brak - pevačici je razlaz roditelja veoma teško pao, međutim, ozbiljniji problemi su tek usledili.

Anabela je svoje rodno Goražde odlučila da napusti za vreme rata, kada je sa svojim tadašnjim dečkom otišla u Švajcarsku. Sa roditeljima tada nije imala nikakav kontakt, zbog čega nije znala baš ništa o njima. Jedini izlaz iz ove bezizlazne situacije videla je u dolasku u Beograd, gde je postojala jedina šansa da o svojim roditeljima nešto sazna.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.