OVO NIJE BEZBEDNO! MILJANA NATEŽE PIVO U KOLIMA, A DETE (4) BEZ POJASA I SEDIŠTA: Hoće li neko REAGOVATI na ovo?
Miljana Kulić, Foto: Printskrin: Instagram/miljana_kulic_official

strašno

OVO NIJE BEZBEDNO! MILJANA NATEŽE PIVO U KOLIMA, A DETE (4) BEZ POJASA I SEDIŠTA: Hoće li neko REAGOVATI na ovo?

Skandalozni snimak

Objavljeno:

Kontroverzna rijaliti učesnica Miljana Kulić objavila je na svom Instagram storiju snimak na kojem se vidi kako sina Željka (4) vozi na zadnjem sedištu, bez sigurnosnog pojasa i bez auto sedišta!

Kulićeva je, zajedno sa svojim emotivnim partnerom Nenadom Macanovićem Bebicom, objavila da je stigla u Beograd, a skandalozna scena iz automobila svima je zapala za oko.

Naime, Miljana je snimala naslednika koji je na zadnjem sedištu sedeo bez sedišta za decu, a nije imao vezan ni sigurnosni pojas.

1 / 4 Foto: Printskrin: Instagram/miljana_kulic_official

Na sve to, Kulićeva je u ruci držala pivo koje je, kao što se može videti i na snimku, u jednom trenutku i konzumirala.

Pogledajte snimak OVDE.

Ovo nije prvi put da se Kulićeva ponaša neodgovorno kada je reč o njenom maloletnom detetu. Ona je pričala kako je njena majka Marija dobila privremeno starateljstvo nad Željkom, kako bi Miljana mogla da boravi u rijalitiju Zadruga.

Izazvali opšti haos
Izazvali opšti haosfoto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, ATAIMAGES

Podsetimo, rijaliti učesnica Miljana Kulić nedavno je saopštila javnosti da je navodno pretučena od strane partnera Nenada Macanovića Bebice. Nakon ovoga se oglasila i njena majka, Marija Kulić, koja je istakla da je sve laž.

- Miljana je sve izmislila, pretila je da će da uništi Bebicu, pa je medijima slala poruke da ju je on pretukao i davio. Prava istina je da je ona izujedala njega i mene! Počela je da halucinira jer je pila alkohol kod drugarice u Nišu, a pre toga je popila jake lekove zbog svog psihičkog stanja. Sve joj se pomešalo i počela je da priča gluposti. Niko je ni prstom nije taknuo, a ona nas blati! - rekla je Marija.

Bonus video:

01:40

SEZONSKI POSAO

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.