DA LI ZNATE KO JE MUŠKARAC SA SLIKE? Mnoge Jugoslovenke su MAŠTALE o njemu, a njegovo SRCE pripalo je ovoj DAMI
Glumac, Foto: prentscreen/youtube/Minja Subota

nekad i sad

DA LI ZNATE KO JE MUŠKARAC SA SLIKE? Mnoge Jugoslovenke su MAŠTALE o njemu, a njegovo SRCE pripalo je ovoj DAMI

Ima uspešnu karijeru

Objavljeno:

Poznati srpski glumac rođen je u selu Medveđa kraj Trstenika. Osnovnu školu završio je u rodnom mestu, dok je srednju školu pohađao u Nišu.

Na Fakulteu dramskih umetnosti diplomirao je 1976. godine u klasi profesorke Ognjenke Milićević.

Kako je još na akademiji pokazao veliki talenat odmah po završetku iste dobio je mnoge angažmane i ponude.

Reč je o Radošu Bajiću.

Još na samom početku karijere pokazuje svoju svestranost te tako piše svoju prvu monodramu "Led" koju je igrao preko 1000 puta.

Sarađivao je sa najboljim domaćim rediteljima i glumicima u svojoj dugogodišnjoj karijeri.

Bajić se posebno može pohvaliti divnom porodicom i brakom dugim nekoliko decenija. Naime, Radoš je svoju sadašnju suprugu upoznao 1973. godine, da bi tri godine kasnije došlo do venčanja.

"Četvrtog maja 1973. godinu upoznao sam prelepu Milenu Bjelić koja će posle tri godine postati Bajić... Ručak na kartonskoj kutiji, dve viljuške i dve kašike, iznajmljena soba sa upotrebom zajedničkog kupatila - borba, odricanja, skromnost, istrajnost, poverenje i beskrajna ljubav koja traje do danas... Na mnogaja ljeta", zjavio je svojevremeno glumac.

Zanimljivo je da su venčanje ponovili pred Bogom 2013. godine, u manastiru Rakovica. Tokom dugogodišnjeg braka suočili su se sa mnogim izazovima, a jedan od najvećih jeste opaka bolest koja je zadesila Milenu.

"Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke, a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvesta osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć", govorio je Bajić za medije.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.