"SVI SMO ZAVRŠILI NA PODU" Anabela Atijas PROGOVORILA INCIDENTU sa nastupa koji je na nju OSTAVIO VELIKU TRAUMU
Anabela Atijas, Foto: Sonja Spasić

otvorila dušu

"SVI SMO ZAVRŠILI NA PODU" Anabela Atijas PROGOVORILA INCIDENTU sa nastupa koji je na nju OSTAVIO VELIKU TRAUMU

Pevačica je opisala i detalje iz te noći

Objavljeno: 23:04h

Anabela Atijas godinama nastupa na raznim mestima i u poslu se suočavala sa nepredviđenim situacijama. Međutim, jedna nikada neće zaboraviti.

Pevačica je ispričala da je pevala u jednom klubu, kada je upala policija zbog problema koji su napravili nepoznati momci.

- Bila je to neka racija, desila se frka u klubu između nekih likova, a onda smo videli puno specijalaca koji su uleteli u onim nindža uniformama - priča Anabela i nastavlja:

- Svi smo polegali na pod. To mi nije ostalo u lepom sećanju. Ne zna se ko je kako izlazio, svi smo zaboravili jakne i ostale stvari.

Pevačica se, ipak, raduje što će joj ovo leto biti radno.

- Jako se radujem što ćemo imati neke lepe uspomene. Od 2000. godine je krenulo sve da se razvija u neku lepšu budućnost, sve je posle devedesetih leglo na svoje mesto, koje su bile neizvesne - priča pevačica.

Na kraju, osvrnula se i na to što je uspela da odnos sa suprugom Andrejem sačuva samo za sebe u poslednjih nekoliko godina.

- Drago mi je da sam uspela da to zadržim za sebe i da nema potrebe da se to eksponira. Na meni može da se vidi da je sve u najboljem redu - zaključila je ona u "Premijera - Vikend specijalu".

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.