NAKON ŠTO JE SNIMAK JEZIVOG NASILJA IZAŠAO U JAVNOST OGLASILA SE SLOBINA JELENA: Imala je da poruči SAMO JEDNO
Jelena Radanović, Foto: Nemanja Nikolić

STRAŠNO

NAKON ŠTO JE SNIMAK JEZIVOG NASILJA IZAŠAO U JAVNOST OGLASILA SE SLOBINA JELENA: Imala je da poruči SAMO JEDNO

Kako se jasno vidi na snimku, kada je Jelena pokušala da veže sina u automobilu koji je stajao ispred njene porodične kuće, njen bivši muž je mučki izvukao iz kola i bacio na zemlju.

Objavljeno: 11:50h

Celokupna javnost i dalje je u šoku nakon što je sinoć u emisiji "Paparaco lov" emitovan jeziv video snimak sa jedne od kamera komšija koji žive u kući neposredno pored Jelene i Slobe Radanovića, a na kome se jasno vide scene brutalnog nasilja koje je pevačeva supruga doživela od bivšeg supruga.

Domaći mediji kontaktirali su Jelenu, kako bi otkrila kako se oseća nakon što su jezivi snimci nasilja nad njom završili u javnosti, kao i kako napreduje ceo slučaj nakon što je bivšeg supruga prijavila za fizičko nasilje.

- Ne bih ništa da komentarišem na tu temu. Hvala što ste pozvali, ali o tome ne bih ni jedno jedino slovo - rekla je Jelena za Kurir.

Ovako je bivši muž Jelene Radanović nasrnuo na nju
Ovako je bivši muž Jelene Radanović nasrnuo na njufoto: Printscreen/pink

Inače, kako se jasno vidi na snimku, kada je Jelena pokušala da veže sina u automobilu koji je stajao ispred njene porodične kuće, njen bivši muž je mučki izvukao iz kola i bacio na zemlju.

Nakon što je pretrpela nasilje od strane bivšeg muža, Jelena je zbog povreda glave koje je tom prilikom zadobila završila i u Urgentom centru. Nedugo zatim, ona se u pratnji advokata uputila ka policijskoj stanici, kako bi sa dokazima i lekarskom dokumentacijom prijavila bivšeg supruga za nasilje.

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.